Πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή «Jump Shoot» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ (23.30). Θα δείτε στιγμιότυπα και δηλώσεις από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα γήπεδα της Α1. Τι δήλωσαν οι Γιάννης Ιωαννίδης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Κώστας Παταβούκας για το μεγάλο φιλικό ματς ανάμεσα στους Έλληνες βετεράνους και τους αντίστοιχους της Μπαρτσελόνα, που θα γίνει στα Γιάννινα, αλλά θα πάρετε και μία γεύση από το ολ σταρ γκέιμ του ΝΒΑ του 1993.

Αναλυτικά:

1) Τι έγινε το ουίκεντ στα ματς της Α1. Πλούσια στιγμιότυπα και δηλώσεις. Τι είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον Καλάθη, η ανακοίνωση της αποχώρησης του Λάζαρου Παπαδόπουλου από τον ΠΑΟΚ.
2) Η Α2 στο πιάτο σας. Εκτενή στιγμιότυπα από τον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στον Αμύντα και το Λαύριο.
3) Ρετρό από την δεκαετία του ’90. Με Παπάγου και Απόλλωνα Πατρών. Και Κουφός, Γκάρος, Κονδύλης εναντίον Χοτοκουρίδη, Τζάκη και Μπερδέση.
4) Ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Κώστας Παταβούκας μιλάνε για το μεγάλο φιλικό ματς της Κυριακής ανάμεσα στους Έλληνες βετεράνους και τους αντίστοιχους της Μπαρτσελόνα, που θα γίνει στα Γιάννινα.
5) Ο Λευτέρης Σούμποτιτς επέστρεψε στην μεγάλη του αγάπη, τον Άρη. Δείτε τι είπε.
6) Ο Σάκης Τζαλαλής μιλάει για την αγάπη του, το Παγκράτι. Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης μας θυμίζει τον τελικό των ξυρισμένων κεφαλιών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη.
7) Γεύση από το ολ σταρ γκέιμ του ΝΒΑ του 1993. Με Τζόρνταν, Μπάρκλει, Μαλόουν και Στόκτον. Πως ο Χάρολντ Μάινερ είχε πάρει τα καρφώματα. Και ο Μαρκ Πράις τα τρίποντα.
8) Ρεπορτάζ από την μεγάλη νίκη-πρόκριση στους «4» του Eurocup των κοριτσιών του Αθηναϊκού επί της Σαραγόσα.
9) Οι Μπομπκατς νίκησαν τους Λέικερς. Δείτε το πώς.
10) Ρεπορτάζ από τα ματς Κυπέλλου της προηγούμενης Τετάρτης.
11) Απίστευτο ρετρό από την Α2 της προηγούμενης δεκαετίας.

Καλεσμένος στο στούντιο είναι ο πλέι-μέικερ του Πανιωνίου, Μάριος Μπατής.

Την εκπομπή την βλέπετε live και στο www.tilesport.tv

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube