Ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί, αλλά εμείς, στο www.sport-fm.gr… προτρέχουμε, παίρνοντας σαφή θέση και ζητάμε από την Μαριόν Κοτιγιάρ να αποδεχτεί τη φημολογούμενη -προς το παρόν- πρόταση του Κρίστοφερ Νόλαν να συμπρωταγωνιστήσει στο πλάι των Κρίστιαν Μπέιλ και Μάικλ Κέιν στο ''The Dark Knight Rises''!

Ο κόσμος, πάντως, το 'χει… τούμπανο… «Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ξαναδούμε συνεργασία Νόλαν-Κοτιγιάρ, μετά τα… όνειρα του Inception», αναφέρουν σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες σε Γαλλία και Αμερική!

Η είδηση, που κάνει το γύρο του κόσμου μετά τη δημοσίευσή της στη ''Le Figaro'' και ειδικά μετά την «αναπαραγωγή» της από το ''Batman News'', έχει προκαλέσει τον ενθουσιασμό, τόσο των φανατικών οπαδών των ταινιών Dark Knight, όσο και αυτών της πανέμορφης Γαλλίδας ηθοποιού…

Μέχρι στιγμής, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι, ωστόσο, η γαλλική εφημερίδα θεωρεί δεδομένη και την πρόταση του σκηνοθέτη, αλλά και τη συμμετοχή της Κοτιγιάρ (άρα, το «ναι» της) στο τρίτο -αναμένεται- έπος του Νόλαν.

«Η ηθοποιός, που περιμένει παιδί την άνοιξη με τον Γκιγιόμ Κανέ, θα λείψει από τα πλατώ αυτό το χρόνο. Θα κάνει μία και μοναδική ταινία και αυτή θα είναι το ''The Dark Knight Rises''», αναφέρει, χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα!

Το μόνο που περιμένουμε, πλέον, είναι η απάντηση της… εγκυμονούσας και ελπίζουμε να δούμε τ' όνομά της ανάμεσα σ' αυτά των Αν Χάθαγουει και Τομ Χάρντι, οι οποίοι είναι οι νέες… αφίξεις δίπλα στους Κρίστιαν Μπέιλ και Μάικλ Κέιν.

Θυμίζουμε ότι η νέα ταινία Dark Knight του Κρίστοφερ Νόλαν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2012.

Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube