Στο χαρακτήρα που έδειξε η Ξάνθη στάθηκε ο προπονητής των Ακριτών, Νίκος Παπαδόπουλος, που απένειμε τα εύσημα στους παίκτες για το 3-0 επί του Ατρόμητου.

«Στο πιο σημαντικό ματς της χρονιάς οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα, είχαν πάθος και δύναμη. Νομίζω ότι κάναμε και την καλύτερη εμφάνισή μας στη φετινή σεζόν. Είναι σημαντικό ότι ήταν εντός έδρας γιατί δείξαμε στον κόσμο μας ότι είμαστε καλή ομάδα. Τον ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά του και θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους μας να μας βοηθήσουν και στο επόμενο σημαντικό παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ήταν όλοι σε πολύ καλή μέρα. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και πετύχαμε τρία γκολ. Συγχαρητήρια και πάλι», είπε στην συνέντευξη Τύπου.

Την ξεκάθαρη υπεροχή της Ξάνθης τόνισε ο Γιώργος Δώνης, που δεν μπόρεσε να κρύψει τη στεναχώρια του για την κακή εμφάνιση των Περιστεριωτών.

«Σήμερα ο Ατρόμητος ήταν μία κακή ομάδα και δίκαια χάσαμε από την Ξάνθη. Πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και αρκετοί παίκτες μας πρέπει να επανέλθουν στην γνωστή καλή τους απόδοση για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω, η Ξάνθη ήταν ανώτερη και ήταν μία εύκολη νίκη γι’ αυτή», ήταν τα λόγια του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube