Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα 30ά του γενέθλια ο Ντάρσι Νέτο. Σκόραρε δύο φορές κόντρα στην ΑΕΚ, επανέφερε τον Άρη στο δρόμο των επιτυχιών και των play-off και δίνει το δικαίωμα στους «κίτρινους» να προετοιμαστούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το ματς με τον Ολυμπιακό.

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά μετά από το διπλό που σημειώσαμε στο ΟΑΚΑ έχουμε ανακτήσει την εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας», είπε ο Βραζιλιάνος μπακ - χαφ σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.

Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα των δηλώσεών του στον «ΑΡΗΣ FM»:

Ο Νέτο ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων κόντρα στην ΑΕΚ: «Ήταν περίπλοκο παιχνίδι γιατί ήμασταν σε δύσκολη κατάσταση εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων μας. Είναι διπλή η χαρά μου που συνεισέφερα με δυο γκολ για τη νίκη της ομάδος μου. Εμείς οι ποδοσφαιριστές γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε όχι μόνο την ΑΕΚ αλλά και οποιοδήποτε παιχνίδι. Όταν η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 1-1 ξέραμε ότι έπρεπε να είμαστε αρκετά έξυπνοι. Η ΑΕΚ ήθελε κι αυτή τη νίκη και έβγαινε συχνά στις αντεπιθέσεις αλλά με το δικό μου γκολ προηγηθήκαμε και κατορθώσαμε να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα μέχρι τέλους».

Απέναντι στην «Ένωση» ξεκίνησε σε θέση δεξιού χαφ: «Όσον αφορά στον τρόπο ανάπτυξης μπορώ να βοηθήσω στα μπακ. Έχω το μυαλό μου στην άμυνα και μου αρέσει να προωθούμαι στην επίθεση. Το χαφ πρέπει να τρέξει αρκετά, πρέπει να μαρκάρει και μπορεί να φανεί λίγο παραπάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού».

Το Σάββατο ακολουθεί νέα δύσκολη αποστολή, αντίπαλος ο Ολυμπιακός: «Έχουμε πλήρη επίγνωση του επόμενου παιχνιδιού. Η ομάδα έχει χάσει βαθμούς που δεν έπρεπε στο Κλεάνθης Βικελίδης και για να μπορέσουμε να ανακτήσουμε έδαφος θα πρέπει να κερδίσουμε. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά μετά από το διπλό που σημειώσαμε στο ΟΑΚΑ έχουμε ανακτήσει την εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας».

Σχετικά με τη συμβολή του νέου προπονητή στη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας: «Αυτή τη στιγμή αισθανόμαστε πιο απελευθερωμένοι και δεν φοβόμαστε να κάνουμε το λάθος. Εφαρμόζοντας τις οδηγίες του Γιάννη Μιχαλήτσου θα βελτιωθούμε κι άλλο στο μέλλον».

Σήμερα κλείνει τα 30 του χρόνια: «Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς για τις όμορφες ευχές. Εύχομαι να μπορώ να σημειώνω κι άλλα γκολ και να προσφέρω στην ομάδα. Αν η ομάδα πηγαίνει καλά τότε θα είμαι κι εγώ καλά. Αυτό μετράει για εμένα».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης