Δεν ανησυχούν οι άνθρωποι του Ατρομήτου για την αδιαθεσία του Θανάση Καραγκούνη. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Περιστερίου, η οποία παραμένει αποκλεισμένη λόγω καιρικών στη Ρόδο, από χθες είχε ανεβάσει πυρετό και το πρωί της Παρασκευής καθώς κατέβαινε για πρωινό στο ξενοδοχείο, έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Ένας πολύ ελαφρός τραυματισμός στο φρύδι ήταν το αποτέλεσμα του περιστατικό. Δεν παίρνει εισιτήρια για Βόλο η ομάδα.

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 επικοινώνησε για το θέμα με τον γενικό αρχηγό της ομάδας και ο Γιάννης Αγγελόπουλος διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την υγεία του ποδοσφαιριστη, ο οποίος απλά αποκόμισε ένα επιπόλαιο τραύμα στο φρύδι χωρίς καν να χρειαστεί να τοποθετηθούν ράμματα.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εν όψει του αγώνα της προσεχούς Κυριακής με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του συλλόγου αποφασίσαμε να μην ζητήσουμε εισιτήρια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου διότι με την συγκεκριμένη ομάδα έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια επεισόδια τόσο στο Περιστέρι όσο και στο Βόλο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιθυμεί να ζητήσει την κατανόηση και τον σεβασμό των οργανωμένων και μη φιλάθλων της σε αυτή την συγκεκριμένη απόφαση και τους καλεί να μην προσέλθουν ούτε μαζικά αλλά ούτε και μεμονωμένα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Είναι γνωστό ότι η ΠΑΕ Ατρόμητος με δικές της ενέργειες εξασφαλίζει εισιτήρια σε όλα γήπεδα της χώρας για τους φιλάθλους μας όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή, κρίναμε, ότι το συμφέρον του συλλόγου επιτάσσει να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube