Δικαιωμένος για την απόφαση της Ομοσπονδίας να μη δοθεί συνέχεια στο θέμα της λεκτικής του επίθεσης στο διαιτητή της αναμέτρησης της Άρσεναλ με την Έβερτον αισθάνεται ο Σεσκ Φάμπρεγκας.

Ο Σαχά από εμφανέστατη θέση οφσάιντ σκόραρε το πρώτο γκολ των «ζαχαρωτών» στην ήττα τους με 2-1 στο «Έμιρεϊτς» και ο Φάμπρεγκας διαμαρτυρήθηκε έξαλλος στον διαιτητή της αναμέτρησης και συνέχισε τη διαμαρτυρία του και στα αποδυτήρια.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες τόνισε ότι ήταν αηδιαστικός ο τρόπος που μίλησε ο μέσος των «κανονιέρηδων», επισημαίνοντας ότι έπρεπε να αποβληθεί ή τουλάχιστον να τιμωρηθεί τώρα.

Τελικά το θέμα δεν προχώρησε και ο Φάμπρεγκας δήλωσε δικαιωμένος: «Έγινε πολύ συζήτηση για αυτά που φέρεται να έχω πει στους διαιτητές στο ημίχρονο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σέβομαι όλους τους διαιτητές. Φυσικά ήμουν αγανακτισμένος. Όπως ήταν άλλωστε 60.000 οπαδοί της Άρσεναλ στο γήπεδο. Πάντα λέγονται πράγματα καθώς πηγαίνουν οι ομάδες στα αποδυτήρια και οι διαιτητές το γνωρίζουν αυτό και δεν το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους».

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ακέφαλη» και… αποκλεισμένη από το Κύπελλο η Γιουνάιτεντ, τεράστια επιτυχία για την Μπράιτον!

Κουράστηκε για την πρόκριση η Γουέστ Χαμ, ζημιά για Μαυροπάνο που αποχώρησε με φορείο

Άρσεναλ των… στημένων, διέλυσε την Πόρτσμουθ με χατ-τρικ Μαρτινέλι και τρία γκολ από κόρνερ!

Πρόκριση με ανατροπή και τριάρα για την «ψυχωμένη» Λιντς

Λίβερπουλ: Χάνει τον Μπράντλεϊ για όλη τη σεζόν!

Συγκινητικές στιγμές μετά την επική πρόκριση της Μάκλσφιλντ: Στα αποδυτήρια οι γονείς παίκτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Με πεντάρα και ξέσπασμα στο φινάλε, η έναρξη της εποχής Ροσένιορ στην Τσέλσι

Πέταξε εκτός την Τότεναμ η Άστον Βίλα και έδωσε συνέχεια στις μέρες αγωνίας του Φρανκ…

Το Κύπελλο Αγγλίας είχε 117 χρόνια να δει τέτοιο «μπαμ», όπως αυτό που έκανε η Μάκλσφιλντ!

Ματς - έπος στο Νιούκαστλ, πρόκριση για τις «καρακάξες» που ισοφαρίστηκαν στο 120', αλλά πέρασαν στα πέναλτι!