Το N’JOY UNI-League βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης της Α Φάσης! Οι ομάδες παίρνουν την τελική τους κατάταξη και από εκεί που ολοκλήρωσαν θα ξεκινήσουν τις μάχες τους για τη Β Φάση των ομίλων, καθώς τα γκρουπ δυναμικότητας διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο για τη συνέχεια. Μία ομάδα απρόσεχτη στην αρχή που με 2-3 ήττες μπορεί να μπει στο 3ο ή 4ο γκρουπ, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει θηρία στη συνέχεια και να μην τα καταφέρει… Εκτός κι αν η τύχει της χαμογελάσει και βρει κάποιο από τα outsiders των πρώτων groups, ή αν είναι τόσο δυνατή και έχει τέτοια εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της πουν να μην την τρομάζει κανένας αντίπαλος. Επειδή όμως πολλά είπαμε για πρόλογο, ας περάσουμε στο «ψητό» των αγωνιστικών θεμάτων….

Σήμερα το menu έχει Θεσσαλονίκη! Η συμπρωτεύουσα είναι η πρώτη πόλη που ολοκληρώνει την Α Φάση και πλέον οι αριθμοί μας αφήνουν να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας! Ως είθισται ξεκινάμε από τους απόλυτους! Οι Σταυροφόροι τη φετινή χρονιά με το 5/5 έχουν να παρουσιάσουν την καλύτερη άμυνα με μαγάλη διαφορά από τον δεύτερο και την δεύτερη καλύτερη επίθεση πίσω από του Medisof PC της Πληροφορικής. Το 45-9 στα γκολ τα λέει όλα. Οι πρωταθλητές Ελλάδος με τη σειρά τους σκοράρουν κατά βούληση και τα 57 γκολ μπορεί να τρομάζουν τον οποιοδήποτε, αλλά η άμυνά τους φέτος δείχνει να έχει αρκετά προβλήματα και αυτό είναι ένα θέμα που όταν σφίξουν τα λουριά θα πρέπει να προσέξουν. 29 γκολ Παθητικό στην Α Φάση για μία ομάδα που θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα είναι πολλά. Οι Κουφάλες της Οδοντιατρικής είναι η τρίτη και τελευταία ομάδα με το 5/5 και έδειξε πως με μυαλωμένο ποδόσφαιρο μπορείς να φτάσεις ψηλά χωρίς να εντυπωσιάζεις κανέναν με τα νούμερά σου αλλά επικρατώντας απλά των δυνατών αντιπάλων σου. Η Aston Piaston Villa Νομικής τη φετινή σεζόν παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή και όπως πέρσι, έτσι και φέτος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει με τη διαφορά ότι τη φετινή χρονιά ψάχνει την υπέρβαση και μία θέση στο βάθρο. Για τον Ευαγόρα Παλικαρίδη από τους Ηλεκτρολόγους Μηχ. Μόνο θετικά σχόλια υπάρχουν και με μόνη παραφωνία το Χ με τα Λυκόσκυλα του Οικονομικού είναι ένα από τα φαβορί για μετάλλιο, όπως πέρσι που έπιασαν ασήμι στον Τελικό… Οι X-men παραμένουν ένα ερωτηματικό γιατί αν και πήραν την πρωτιά στον πέμπτο όμιλο, δεν κλήθηκαν ακόμα να δώσουν ένα πολύ δυνατό τεστ, συν το γεγονός ότι ο όμιλος έχει 5 ομάδες και όχι 6 όπως όλοι οι άλλοι. Αν αφήσουμε τους πρωτοπόρους, οι ομάδες που έκλεψαν την παράσταση και αφήνουν πολλές υποσχέσεις είναι δίχως άλλο η Arab Union K&L με εξαιρετικά ποσοστά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, τα Παρτάλια από τα ΤΕΦΑΑ που είναι αήττητα και που στην ισοβαθμία έχασαν την πρωτιά από την Aston Piaston Villa, τα ΙΕΚ Δέλτα που υπέκυψαν στο τελευταίο κυριολεκτικά λεπτό από τους Πρωταθλητές και κατά τ’άλλα καθάρισαν όλα τα παιχνίδια και τέλος οι Γύλοι με τους Σάπιους που όμως θα θέλαμε να τους δούμε και σε πιο δυνατά παιχνίδια.

Στη Β Φάση, ο Β όμιλος αναμένεται να κρύψει δυνατές μάχες με τους Σταυροφόρους, τα ΙΕΚ Δέλτα και την Arab Union να κονταροχτυπιούνται ενώ πολύ ενδιαφέρον θα παρουσιάσει και ο Α όμιλος με τις ομάδες να δείχνουν να είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα. Στο Κύπελλο, θα γίνει το πρώτο ξεσκαρτάρισμα και οι ομάδες που θα επιπλεύσουν θα κληθούν εν συνεχεία να αντιμετωπίσουν τις ομάδες που θα κατέβουν από το Πρωτάθλημα ως πέμπτοι των ομίλων τους και εκεί αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Από το Πρωτάθλημα, στις 6 ομάδες προκρίνονται 4 στην Φάση των 16 και ο πέμπτος πάει Κύπελλο. Στο Κύπελλο προχωρούν οι 2 πρώτοι από τους ομίλους των 5».

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι η SPORTDAY και ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube