Ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αναμένεται να είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη, όπως και ο Ντουντού που ολοκλήρωσε με ατομική προπόνηση με τρέξιμο στο γήπεδο.

Ο Μοϊσές Ουρτάδο και ο Νίκος Παπαδόπουλος παραμένουν τραυματίες και συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που τους έχει δοθεί. Ο Καταλανός μεσοαμυντικός αναμένεται να επανέλθει μετά τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη. Μετά το τέλος της προπόνησης, σύσσωμη η ομάδα μετέβη σε εστιατόριο του Κολωνακίου. Ο Βασίλης Τοροσίδης αποφάσισε να κάνει το τραπέζι στους συμπαίκτες του.

Οι Νέοι όπως οι… Μεγάλοι

Έναν ενιαίο τρόπο δουλειάς θα έχουν στο εξής η επαγγελματική ομάδα και οι Νέοι του Ολυμπιακού. Από την Τετάρτη τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας παρακολουθούν ο διευθυντής της ακαδημίας Χαράλαμπος Ζελενίτσας, ο οποίος έχει αναλάβει και την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ20 και ο προπονητής του τμήματος Κ17 Δημήτρης Τερεζόπουλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube