Η Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα Α.Ε. που δραστηριοποιείται με τα πάρκα Allou! Fun Park και Kidom, συνεχίζει για έκτη συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με τον Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TUV HELLAS (TUV NORD) A.E.

Η TUV HELLAS τα τελευταία έξι χρόνια ελέγχει και πιστοποιεί τα παιχνίδια και τις εγκαταστάσεις που διαθέτει και λειτουργεί στα πάρκα ψυχαγωγίας της η Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα Α.Ε. Η ΕΨΠ διαθέτει άρτια εκπαιδευμένη και πολυάριθμη ομάδα τεχνικών για τον καθημερινό έλεγχο και συντήρηση των μηχανημάτων και των παιχνιδιών, επιπλέον ελέγχεται και πιστοποιείται σε ετήσια βάση από τον Οργανισμό TUV HELLAS βάσει του Ευρωπαϊκού Προτύπου ΕΝ 13814 και άλλων συναφών Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών και Προτύπων.

Ο Γενικός Διευθυντής της Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα Α.Ε., κύριος Γιώργος Ροκόφυλλος, δήλωσε σχετικά με την ανανέωση συνεργασίας: «Εμείς στο Allou! Fun Park, παίζουμε μόνο με τα παιχνίδια, όχι με την ασφάλεια, καθώς είναι πρωταρχικό μας μέλημα σε κάθε μας παιχνίδι και σε κάθε δραστηριότητα μέσα στο Πάρκο. Όλους τους εργαζομένους στο Allou! Fun Park χαρακτηρίζει η αφοσίωσή τους στην Ασφάλεια ως καθημερινή διαδικασία με στόχο στη διαρκή βελτίωση των προσφερομένων υπηρεσιών και προϊόντων και φυσικά τον διαρκή έλεγχο και πιστοποίηση του εξοπλισμού και των παιχνιδιών του Πάρκου που πραγματοποιείται αυτοβούλως από την εταιρία, πέρα από κάθε νομική της υποχρέωση»

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της TUV HELLAS, κος Λάμπρος Ζάχος δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συνεχίζουμε για έκτη συνεχή χρονιά τη συνεργασία μας με την εταιρία που διαθέτει το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Χαιρόμαστε που συμβάλλουμε στην ασφάλεια των επισκεπτών των πάρκων της Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα Α.Ε. Η ανανέωση της συνεργασίας, επιβραβεύει την προσπάθεια των ανθρώπων των Πάρκων για την διαρκή ασφαλή λειτουργία των παιχνιδιών και εγκαταστάσεων, αλλά παράλληλα ενισχύει τον ενθουσιασμό και το πάθος τους για συνεχή εξέλιξη με σκοπό την ποιοτική και ασφαλή διασκέδαση των επισκεπτών του.»

Η συγκεκριμένη συνεργασία που επιβεβαιώνει, ότι το Allou! Fun Park και το Kidom αποτελούν τους πιο ασφαλείς προορισμούς ψυχαγωγίας στην χώρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube