Έχοντας στόχο την επίτευξη ενός άκρως εντυπωσιακού ρεκόρ, η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει αύριο τον Ν.Ο. Λάρισας. Ποιο είναι αυτό; Εάν οι ερυθρόλευκοι πολίστες επικρατήσουν, τότε, θα φτάσουν στην 100η σερί νίκη τους σε κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών.

Πρόκειται για ένα μοναδικό σερί, το οποίο οι ερυθρόλευκοι το… χτίζουν από τον Μάρτιο του 2006 όταν και είχαν γνωρίζει την τελευταία τους ήττα σε παιχνίδι κανονικής περιόδου από τον Εθνικό.

Σε περίπτωση που έρθει η «διαμαντένια» νίκη, οι ερυθρόλευκοι θα είναι μπροστά σε άλλη μια πρόκληση. Θα έχουν φτάσεις στις 91 νίκες σερί σε αγώνες, τόσο κανονικής διάρκειας, όσο και πλέι-οφ και θα χρειάζονται άλλες εννιά για να μπορούν να συμπληρώσουν την 100άρα.

«Πιστεύω ότι στο παιχνίδι στη Λάρισα το κολυμβητήριο θα πρέπει να είναι κατάμεστο από τους φιλάθλους μας», τονίζει ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Πάτερος στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Αγωνιστικά είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα και για να νικήσουμε χρειάζεται σοβαρότητα και προσήλωση στα πλάνα μας. Όμως, σε περίπτωση νίκης αξίζει σε όλα τα παιδιά ένα ζεστό χειροκρότημα από μια κατάμεστη εξέδρα για αυτό που θα έχουν πετύχει. Να προσθέσω ότι συμμετοχή σε αυτό το ρεκόρ έχουν όλοι οι αθλητές που έπαιξαν στην ομάδα τα τελευταία πέντε χρόνια», κατέληξε.

Ο αγώνας Ολυμπιακός - Ν.Ο.Λάρισας θα διεξαχθεί στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά και θα ξεκινήσει στις 17:00. Διαιτητές έχουν οριστεί οι κκ. Κωνσταντινίδης και Μικεδάκης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube