Η 23η αγωνιστική της Premier League θα συνοδευτεί από την πρώτη νίκη του Kenny Dalglish στη νέα θητεία του στη Liverpool, όπως υποστηρίζει ο Andy Gray. Εκτός από το «διπλό» στο Molineux, ο κορυφαίος σχολιαστής προβλέπει επίσης εύκολες νίκες για τη Manchester United και την Arsenal, με πιθανό σκορ 3-0 και στις δύο περιπτώσεις. Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες της Premier League στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Wolves - Liverpool

Η εντός έδρας ήττα της Liverpool από τη Wolves λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ήταν από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της εποχής Roy Hodgson. Οι γηπεδούχοι θα αναζητήσουν εκδίκηση και παρότι τα αποτελέσματα μετά την πρόσληψη του Kenny Dalglish δεν είναι μέχρι στιγμής τα καλύτερα, οι παίκτες έχουν πλέον μεγαλύτερη διάθεση να παίξουν και για τον προπονητή τους. Αυτό το έξτρα κίνητρο μπορεί να κάνει τη διαφορά σε τέτοιο επίπεδο.

Η Wolves θα μπει πιστεύοντας ότι μπορεί να τα καταφέρει ξανά. Είναι σφιχτοδεμένη ομάδα, αλλά δεν βρίσκεται τυχαία στην προτελευταία θέση και χρειάζεται περισσότερες εντός έδρας νίκες.

Η Liverpool έχει ακόμα πολλή δουλειά και δεν θα δούμε το καλύτερο πρόσωπό της προτού επανέλθει ο Steven Gerrard. Ωστόσο, ο Fernando Torres δείχνει σε καλή φυσική κατάσταση και έχει αυτοπεποίθηση, παρότι δεν σκοράρει. Πιστεύω ότι θα πάρουν την πρώτη τους νίκη με τον Kenny στον πάγκο, αλλά σ' ένα πολύ «σφιχτό» παιχνίδι.

Προτάσεις:
Υπέρ στη Liverpool @ 2,42 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στη Liverpool για νίκη με ακριβές σκορ 1-0 @ 10,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο Under 1,5 γκολ @ 3,30 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Aston Villa - Manchester City

Προμηνύεται να είναι το καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Η Manchester City συνεχίζει να κάνει τα εύκολα δύσκολα, όπως είδαμε κόντρα στη Wolves (4-3) και τη Leicester (4-2). Παρότι κερδίζει τις περισσότερες φορές, τα γκολ που δέχεται σίγουρα προβληματίζουν τον Roberto Mancini, για τον οποίον το «μηδέν» στην άμυνα είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου.

Κατά περίεργο τρόπο, η City παρουσιάζεται πιο άνετη στους εκτός έδρας αγώνες, όπως άλλωστε και η Blackpool. Πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει επειδή στο Manchester οι φιλοξενούμενοι παίζουν αμυντικά και τη δυσκολεύουν. Όταν όμως η City παίζει εκτός έδρας, οι παίκτες της βρίσκουν περισσότερους χώρους.

Η απόκτηση του Darren Bent δίνει τεράστια ώθηση στην Aston Villa, που χρειαζόταν κάτι καινούργιο. Είμαι βέβαιος ότι θα τα πάει καλά στο Villa Park και θα σκοράρει συχνά, όπως έκανε και σ' όλες τις προηγούμενες ομάδες του. Δεν θα εκπλαγώ αν το πρώτο του γκολ έρθει αυτό το Σάββατο. Όσο για το αποτέλεσμα, προβλέπω μοιρασιά των βαθμών.

Προτάσεις:
Υπέρ στην ισοπαλία @ 3,50 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο ακριβές σκορ 1-1 @ 7,40 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο να σκοράρει ο Darren Bent οποιαδήποτε στιγμή (anytime) @ 3,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Arsenal - Wigan: Οι Gunners θα φιλοδωρήσουν με γκολ μια αντίπαλο, την οποία αυτή τη φορά δεν θα βοηθήσουν οι πάσες και οι γρήγορες κινήσεις της. Υπέρ στην Arsenal @ 1,25. Υπέρ στην Arsenal για νίκη με ακριβές σκορ 3-0 @ 9,00.

Blackpool - Sunderland: Η μετά Darren Bent εποχή ξεκινά για την Sunderland μ' ένα ταξίδι στο Blackpool, όπου πιστεύω ότι θα κάνει αυτό που χρειάζεται για να αποσπάσει ένα βαθμό. Υπέρ στην ισοπαλία @ 3,40. Υπέρ στο ακριβές σκορ 1-1 @ 7,40.

Everton - West Ham: Οι Toffees έπαιξαν εναντίον της Liverpool αρκετά καλά, ώστε να με κάνουν να πιστεύω ότι θα κερδίσουν τη West Ham με σχετική άνεση. Υπέρ στην Everton @ 1,60. Υπέρ στην Everton για νίκη με ακριβές σκορ 2-0 @ 8,00.

Fulham - Stoke: Οι οπαδοί της Fulham δεν έχουν πάρει πολλές χαρές φέτος, ίσως όμως απολαύσουν μία νίκη το Σάββατο. Υπέρ στη Fulham @ 2,30. Υπέρ στη Fulham για νίκη με ακριβές σκορ 2-1 @ 11,00.

Newcastle - Tottenham: Παλιότερα δεν θα πίστευα ότι οι Spurs θα κέρδιζαν ένα τέτοιο ματς, αλλά στη δεδομένη στιγμή παίζουν τόσο καλά, που με κάνουν να σκέφτομαι ότι θα πάρουν το «τρίποντο». Υπέρ στην Tottenham @ 2,40. Υπέρ στην Tottenham για νίκη με ακριβές σκορ 0-1 @ 10,00.

Manchester United - Birmingham: Η United πέρασε προβλήματα στα εκτός έδρας παιχνίδια της, αλλά παραμένει σταθερή αξία στο γήπεδό της και προβλέπεται μια εύκολη επικράτηση. Υπέρ στη Manchester United @ 1,26. Υπέρ στη Manchester United για νίκη με ακριβές σκορ 3-0 @ 8,00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube