Την προηγούμενη τριετία ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επισκεπτόταν το ΣΕΦ φορώντας τα πράσινα του Παναθηναϊκού, αλλά το βράδυ της Πέμπτης θα το κάνει με τα κιτρινόμαυρα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Ο Λιθουανός πλέι μέικερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό εν όψει του αγώνα της πρεμιέρας του Top 16.

«Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα. Είναι ένα από τα φαβορί κι έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες κι έναν μεγάλο προπονητή. Στην έδρα του είναι ακόμη πιο δυνατός, συνεπώς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Θα πρέπει να παλέψουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε την έκπληξη», δήλωσε ο «Σάρας», που θα κάνει ντεμπούτο με τη «Φενέρ» στην Ευρωλίγκα.

Οσον αφορά τον Νέβεν Σπάχια, τόνισε πως: "Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο το φαβορί του μεταξύ μας παιχνιδιού, αλλά και του γκρουπ και για την πρόκριση στο final four και για να σηκώσει την κούπα. Τώρα που νίκησαν και τον Παναθηναϊκό, νιώθουν έτοιμοι για όλα. Θα έχουν γεμάτο γήπεδο, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι.

Ο Γιασικεβίτσιους ξέρει πολύ καλά το ευρωπαϊκό μπάσκετ, τα συστήματα και όσα κάνουμε εδώ. Είναι από τους καλύτερους παίκτες εδώ και δέκα χρόνια. Ο Μέι είναι νέος, αλλά δεν έχει και εμπειρία από Ευρώπη. Θα χρειαστεί καιρό για να προσαρμοστεί. Σε κάθε περίπτωση, μέρα με τη μέρα, είναι καλύτερος, για αυτό και θα αυξήσω τα λεπτά συμμετοχής του.

H Ζάλγκιρις και η Βαλένθια ξέρουν πως δεν είναι τα φαβορί του ομίλου και αυτό τις κάνει ακόμα πιο επικίνδυνες. Όποιος τις νικήσει, θα κάνει τεράστιο βήμα για τα play offs".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα έκαναν θάλασσα και… επίσημα: Η Ευρωλίγκα παραδέχτηκε πως έγιναν επτά λάθη στο φινάλε του Ερ. Αστέρας-Μπαρτσελόνα

Πετρίδης: «Πλήρωσε ότι δεν είχε σκληράδα στην άμυνα ο Παναθηναϊκός - Χρειάζεται χρόνος και μπόλικη δουλειά»

Ζέρβας: «Αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά του Πετρούσεφ, να γίνει συζήτηση μαζί του-Η εξήγηση για τα ριμπάουντ»

Μα ποιος άλλος; MVP της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα ο ασταμάτητος Μαλεντόν

Euroleague: Η συνεργασία Καμπάτσο-Χεζόνια στην κορυφή του Top 10

Ολυμπιακός: Η δημιουργία που λειτουργεί ήδη στην εντέλεια και το συγκλονιστικά χαμηλό νούμερο στα ριμπάουντ

Το ματς της Φενέρμπαχτσέ με τον Παναθηναϊκό είναι ήδη sold out

Βεζένκοβ στο sport-fm.gr: Μπορούσαμε τη νίκη μα δεν παίξαμε άμυνα-Νιώθω ότι συμβάλλω στην ομάδα, ξεκάθαρος ο στόχος μας

Ζέρβας: «Ιδανικός αυτόχειρας ο Ολυμπιακός»

Μποζίκας: «Ήττα που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια - Να είμαστε πιο σκληροί και αποφασιστικοί»