Ψυχραιμία συνέστησε ο Έκτορ Κούπερ αμέσως μετά το νέο «στραβοπάτημα» του Άρη και την ήττα από τον Πανιώνιο που συνοδεύτηκε από την «μουρμούρα» της εξέδρας, επισημαίνοντας την ανάγκη των «κίτρινων» για περαιτέρω ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ανάμεσα σε άλλα ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη, είπε:

«Εκνευρίζομαι όταν βλέπω την ομάδα μου να έχει ένα καλό τέταρτο και μετά το γκολ που δεχθήκαμε να αποσυντονιζόμαστε, όπως έγινε και σήμερα. Πρέπει να ξεχάσουμε το δεύτερο ημίχρονο. Θέλουμε να βλέπουμε ψηλά, αλλά οι αντίπαλοι απομακρύνονται και αυτό μας προκαλεί εκνευρισμό. Πρέπει να ηρεμήσουμε, να βρούμε τον τρόπο που θα αντιδράσουμε, κανένας από όσους ξέρουν ποδόσφαιρο δεν είναι χαζός. Περιμένουμε να κοπάσει η καταιγίδα», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ό,τι κάναμε μέχρι χτες σβήνεται και χρειαζόμαστε κάτι να βρούμε για να ξεπεράσουμε το πρόβλημα. Η έλευση κάποιου παίκτη θα δώσει οξυγόνο και θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε το πρόβλημα. Δεν παραδινόμαστε, συνεχίζουμε κανονικά να δουλεύουμε. Θα γίνει μια συνάντηση μεσοβδόμαδα με τη διοίκηση, για να δούμε ποιους παίκτες θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε, γιατί παρατηρείται ότι σε κάποιες γραμμές έχουμε πρόβλημα. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό του κόσμου και επειδή άκουσα πολλά σχόλια όταν ερχόμουν δεν έχει να κάνει με κάποιους που ξενυχτάνε, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν στην προπόνηση οι παίκτες μου. Παρ’ όλα αυτά στο ματς με τον Πανιώνιο δεν θα πω ότι ήμασταν ανώτεροι, αλλά σίγουρα είχαμε τον έλεγχο του ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: Άρης