Αυτό το παιδί έχει το γκολ στο αίμα του!

Πετυχαίνοντας δύο στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πανιωνίου, ο Κώστας Μήτρογλου νίκησε σχεδόν μόνος του τον Άρη (2-0) και δείχνει ικανός να κρατήσει τους «κυανέρυθρους» στην πρώτη κατηγορία.

Το σόου του νεαρού φορ έδωσε τέλος σε μια απίστευτη παράδοση, με τον Πανιώνιο να φεύγει με το «διπλό» από την έδρα του Άρη μετά από πενήντα χρόνια!



Λύση στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε έψαχνε και λύση βρήκε ο Πανιώνιος.
Χωρίς υποψία δεύτερης αξιόλογης επιθετικής προσπάθειας στο πρώτο ημίχρονο, η «καλοζυγισμένη» σέντρα του Γιόνσον στο 19', το «τσαφ» του Οριόλ και το κοντινό σουτ του Μήτρογλου -στο ντεμπούτο του- που βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή, έφταναν και περίσσευαν στους «κυανέρυθρους» για να προηγηθούν κόντρα στον Άρη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να «σπάσουν» τη μεγαλύτερη παράδοση στην ιστορία της Α’ Εθνικής!

Αυτή που τους ήθελε χωρίς νίκη εδώ και πενήντα χρόνια στην έδρα του Άρη! Καλά στημένοι και με τον Μάχο σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε, οι "κυανέρυθροι"διατήρησαν ανέπαφη την εστίας τους.
Παρόλο λοιπόν που ο Άρης είχε να αντιμετωπίσει σοβαρές απουσίες, κατά κύριο λόγο στην επίθεση καθώς απουσίαζαν Κόκε και Ρουίζ, έφτιαξε τόσες φάσεις όσες δεν δημιουργεί συνήθως σε δύο παιχνίδια μαζί.

Αντ’ αυτού, είδε τις όποιες ελπίδες είχε να πάρει έστω και τον πόντο της ισοπαλίας να εξανεμίζονται στις καθυστερήσεις, με τον Μήτρογλου να αποφεύγει υπέροχα τον Νέτο μέσα στην περιοχή και με άπιαστο σουτ να τού δίνει το τελειωτικό χτύπημα.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.



Άρης (Έκτορ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Τόχα (80' Πορτίγια), Τσέζαρεκ, Κατίδης (67' Αραβίδης), Φατί, Μίσελ, Καζναφέρης (58' Τσεσνάουσκις), Χαβίτο, Λαζαρίδης.

Στον πάγκο: Βελλίδης, Κουλουχέρης, Παπαζαχαρίας, Βανγκέλι.

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Όμο, Τσότσαλιτς (80' Αναστασόπουλος), Κουμορτζί (57' Γουνδουλάκης), Ριέρα, Μήτρογλου, Μπάλαμπαν (64' Σάμαρης).

Στον πάγκο: Παναγόπουλος, Βαρό, Κούκετς, Σαλαλί.

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Μπιτσίδης (Θράκης), Μαγιάννης (Άρτας)
Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»






Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube