Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να είδε το πρώτο μέρος του Hangover και μην περιμένει πως και πως τη συνέχειά του, από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει.

Έτσι μέχρι τις 26 Μαϊου που είναι προγραμματισμένη στην Αμερική η παγκόσμια πρώτη προβολή, η εταιρεία παραγωγής βρήκε τον τρόπο να μας προϊδεάζει για το τι ακριβώς θα πρέπει να περιμένουμε στο δεύτερο μέρος της ξεκαρδιστικής κωμωδίας.

Το Νοέμβριο έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία από την ταινία. Τίποτα το σπουδαίο, αφού έδειχνε τα μέλη της τρελοπαρέας να περπατούν σε ένα αεροδρόμιο.

Η δεύτερη φωτογραφία όμως, μας βάζει στο κλίμα. Σε αυτή φαίνονται τα τρία μέλη της παρέας έκπληκτα να κοιτούν μια μαϊμού… θυμίζοντάς μας κάτι από την στιγμή που έκανε την εμφάνισή της μια τίγρης στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος του Hangover θα εμφανίζονται κάποιοι που δίνουν το «παρών» και στο πρώτο μέρος. Για παράδειγμα θα δούμε και πάλι τον Μάικ Τάισον, δεν θα δούμε την Χέδερ Γκράχαμ. Υπάρχει συμμετοχή, όμως της Τσουλιέτ Λιούις και του Λιαμ Νίσον.

Και όλα αυτά θα εξελίσσονται όχι στις ΗΠΑ, αλλά στην Ταϋλάνδη.

Θυμηθείτε την πρώτη ταινία…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube