Δεν φτάνει που υποχρεώθηκε να αγωνιστεί σε ένα ματς που έπρεπε να διακοπεί, χάνοντας μάλιστα και παίκτη που δέχτηκε επίθεση, δεν φτάνει που αδικήθηκε και από τη διαιτησία, ο ΟΦΗ βρίσκει στο τέλος και τον μπελά του για το επεισοδιακό ματς των Ιωαννίνων! Οι αιχμές που άφησαν οι διοικούντες της ομάδας και της τοπικής ΕΠΣ εναντίον του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, τους στέλνουν απ’ ευθείας στην Πειθαρχική Επιτροπή για δυσφήμηση!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος, άσκησε την Πέμπτη πειθαρχική δίωξη εναντίον του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου, του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Νίκο Μαχλά και της ΠΑΕ ΟΦΗ, παραπέμποντας τους στην Πειθαρχική Επιτροπή της ομοσπονδίας, διότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο, «… δυσφήμησαν το άθλημα του ποδοσφαίρου, προβαίνοντας δημόσια σε δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων και δη της ΕΠΟ…».

Την επομένη της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Τζώρτζογλου, Μαχλάς μίλησαν σε αρκετά ΜΜΕ και είτε «φωτογράφισαν», είτε κατηγόρησαν ευθέως τον Σοφοκλή Πιλάβιο για τα όσα έγιναν στους Ζωσιμάδες και κυρίως για την απόφαση του διαιτητή να συνεχίσει το παιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ενοχλήθηκε πολύ από τις τοποθετήσεις των προαναφερομένων (κυρίως του Τζώρτζογλου). Τα σχετικά δημοσιεύματα ήρθαν τελικά σε γνώση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ομοσπονδίας, ο οποίος τους άσκησε πειθαρχική δίωξη και τους στέλνει στην πειθαρχική. Τόσο οι δύο παράγοντες, όσο και η κρητική ΠΑΕ, αναμένεται να τιμωρηθούν με πρόστιμο.

Άρης Ασβεστάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΟΦΗ