Ο μεγαλύτερος θεσμός παιδικών τουρνουά που πραγματοποιήθηκε για μια 5η συνεχόμενη χρονιά από την εταιρία The Football Team στο Sport Camp του Λουτρακίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ένα τουρνουά με δυνατές συγκινήσεις, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αγώνων καθ’ όλη τη διάρκεια του.

Το τουρνουά έχει Πανελλήνια μορφή και πήραν μέρος ομάδες από όλα τα σημεία της Ελλάδος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 1η φάση(κατηγορία Junior & Παμπαίδων) πήραν μέρος οι ακόλουθες ομάδες: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Δόξα Πηγαδακίων, Ελπίδες Ιωαννίνων, Άτταλος, Α.Ο. Γιάννινα, Δαβουρλής Κ92, A.F.C., Κύψελος, Ελπίδα Λουτρακίου, ΠΑΟ Λουτρακίου, Κόρινθος 2006 (αναλυτικό ρεπορτάζ φιλοξενήθηκε στη SPORTDAY Kids στις 08/01/2011)

Στη 2η φάση, της κατηγορίας των Παίδων (ηλικία U-15), όλες οι ομάδες ανεξαιρέτως επέδειξαν σπάνια ποδοσφαιρική νοοτροπία και αυτό γιατί έδωσαν μαθήματα ήθους, συναγωνισμού, fair play αλλά, επαγγελματικού ύφος των αποστολών τους και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Οι ομάδες που πήραν μέρος στην κατηγορία αυτή είναι οι ακόλουθες ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Απόλλων Λεμεσού, Πιερικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αχαρναϊκός, Δαβουρλής Κ92, Μεσολόγγι 2008, Arsenal Κιάτου, Δόξα Πηγαδακίων, A.F.C., Άτταλος, Αίας Παλλήνης, ΠΑΟ Λουτρακίου και Χιλιομόδι.

Στον τελικό η ομάδα μοντέλο του ΠΑΟΚ του Ζαζόπουλου, επικράτησε με 2-0 του πολύ συγκροτημένου Παναθηναϊκού του Βονόρτα. Τρίτη ομάδα του τουρνουά αναδείχτηκε η θετική έκπληξη κατά γενική ομολογία του τουρνουά ο Δαβουρλής Κ92. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Καλλάς του ΠΑΟ Λουτρακίου, ενώ μετά από ψηφοφορία των προπονητών καλύτερος τερματοφύλακας του τουρνουά αναδείχτηκε ο Καραβιώτης του Δαβουρλή Κ92 και MVP του τουρνουά ο Τρίγκας της ίδιας ομάδος.

Πλάνα από τον τελικό των Παίδων και την απονομή μπορείτε να παρακολουθήσετε στη ΣΠΟΡ FM web TV.



Η εταιρία The Football Team έχοντας στο πλευρό της την Puma αλλά και χορηγό επικοινωνίας τη SPORTDAY, τη SPORTDAY Kids και το NovaΣΠΟΡ FM 94,6 διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά μια συναρπαστική εμπειρία ποδοσφαίρου για τα ανερχόμενα αστέρια και δίνει από τώρα ραντεβού στο επόμενο μεγάλο τουρνουά που θα διοργανώσει.

The Football Experts – Οι ειδικοί στο Ποδόσφαιρο

Η “THE FOOTBALL TEAM” είναι ο στρατηγικός συνεργάτης της Puma Hellas S.A. στο ποδόσφαιρο, δηλαδή επίσημος προμηθευτής προϊόντων ποδοσφαίρου όλων των ομάδων αλλά και με επέκταση σε άλλα αθλήματα. Επίσημος συνεργάτης της Football League & Football League 2, καθώς επίσης της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και της Εθνικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.

Διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου τοπικής, εθνικής και διεθνούς εμβέλειας, όπως το Mykonos Summer Cup (με συμμετοχή Liverpool, Olympic Lyonnais, Everton κτλ), τις διεθνείς συναντήσεις για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου «Παίξε Μπάλα-Μάθε Μπάλα» στην Αθήνα και την Πάτρα, το Loutraki Christmas Cup που είναι πλέον το μεγαλύτερο Πανελλήνιο τουρνουά στις ηλικίες U-15 καθώς επίσης και αθλητικά σεμινάρια με τη συμμετοχή διάσημων Ελλήνων και ξένων καθηγητών/προπονητών.

Η “THE FOOBALL TEAM”, στελεχώνεται από έμπειρους επαγγελματίες, ικανούς να ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις της αγοράς, ακόμη και σε περιόδους κρίσης, και με ενεργό συμπαραστάτη την PUMA «αλλάζει το σκηνικό» και είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις νέες ιδιαίτερες και σημαντικές προκλήσεις της αγοράς.
Το ποδόσφαιρο της Puma είναι εδώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube