Η Αρμίνα Μπίλεφελντ ζήτησε από τη Σάλκε τους Γέντρισεκ και Μπαουμζόχαν για δανεικούς, αλλά ο Φέλιξ Μάγκατ τοποθετήθηκε επί του θέματος και ήταν αρνητικός.

Οι δύο ομάδες έχουν καλή σχέση, αλλά αυτό από μόνο του δεν μπορεί να πραγματοποιήσει μια τέτοια μεταγραφή.

«Η επιθυμία να βοηθήσουμε την Αρμίνια είναι δεδομένη, αλλά θα πρέπει να ρωτήσουμε και τους ίδιους τους παίκτες. Δεν μπορώ όμως να φανταστώ πώς μπορούν να είναι θετικοί σε μία τέτοια πρόταση. Αυτοί υπέγραψαν συμβόλαιο με τη Σάλκε, μία ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν γίνεται ξαφνικά να βρεθούν σε έναν σύλλογο που τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενδεχομένως να αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία» ήταν τα λόγια του Φέλιξ Μάγκατ.

Ο Γέντρισεκ όπως διαλαλεί θα περιμένει λίγο ακόμη τον Παναθηναϊκό και μετά θα αποφασίσει για τη συνέχεια της καριέρας του.

Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Πονάει ο Ποντένσε και ο Ολυμπιακός…»

Αθανασίου: «Μπήκε μια βάση συζήτησης για Αντίνο, κρίσιμη επαφή σήμερα - Σημαντικά τα δύο επόμενα ματς του Παναθηναϊκού»

Επιβεβαίωσε την αλλαγή έδρας στο Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός και η Λίγκα

Τσορμπατζόγλου: «Θέλει υπομονή του Ντρκούσιτς στον ΠΑΟΚ – Το ροτέισον του Λουτσέσκου ενόψει Αγρινίου»

Κετσετζόγλου: «Δεν απασχολούν μεταγραφικά όσα ονόματα έχουν γραφεί για τη θέση του μέσου»

Δεσύλλας: «Κερδισμένος ο Παναθηναϊκός με Τετέ - Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με Γοδόι Κρουζ για Αντίνο»

Σταματέλος: «Όσα λένε οι Βραζιλιάνοι για Κουϊαμπάνο, ο Μπρούνο και η μεταγραφική συνέχεια στον Ολυμπιακό»

Με Βάργκα σε φουλ ρυθμούς η ΑΕΚ, επιστροφές και ερωτηματικά ενόψει Άρη

«Ανεβάζει την προσφορά για Αντίνο ο Παναθηναϊκός, θέλει να τιμήσει τη συμφωνία με Ρίβερ η Γοδόι Κρουζ»

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Κουϊαμπάνο