Τον λόγο που αγωνίστηκε με τόσο αμυντικούς προσανατολισμούς η Κέρκυρα κόντρα στην ΑΕΚ εξήγησε ο Γιώργος Παρασκευαΐδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο Έλληνας μέσος αναφέρθηκε στους στόχους των «Φαιάκων», τα προσωπικά του όνειρα για το μέλλον, ενώ δεν παρέλειψε να πει τη γνώμη του και για την κορυφή και την ουρά της φετινής Σούπερ Λίγκας.

Για τις εντολές του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς πριν το ματς με την ΑΕΚ τόνισε: «Ξέραμε ότι η ΑΕΚ έχει σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της και για τον λόγο αυτόν έπρεπε νε εμφανιστούμε πιο σφιχτοί για να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Δεν κατεβήκαμε μόνο για να παίξουμε άμυνα, αλλά να χτυπήσουμε και στην κόντρα όταν μπορέσουμε».

Για το 4-3-3 της Κέρκυρας στο οποίο παίζουν τρεις αμυντικογενείς μέσοι ανέφερε: «Ο Στολτίδης έχει την ποιότητα που μπορεί και να κρατήσει και να προωθήσει την μπάλα. Ο Μακρής από την άλλη μπορεί να κόβει καλά αλλά είναι κατά βάση επιθετικογενής ποδοσφαιριστής».

Για τους στόχους της Κέρκυρας, αλλά και του ίδιου υπογράμμισε: «Η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα είναι ο πρώτος στόχος μας. Από εκεί και πέρα θέλουμε να παίξουμε καλή μπάλα και να απολαμβάνουμε τη Σούπερ Λίγκα. Προσωπικά θέλω να κάνω ένα βήμα παραπάνω κάποια στιγμή και να έχω την υγεία μου. Οι επιλογές που κάνει κάποιος στη ζωή του είναι αυτές που του καθορίζουν το μέλλον του».

Αναφερόμενος στη Σούπερ Λίγκα συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και πώς να το πάρει, κάτι που έχει καταφέρει ο προπονητής του. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη πλευρά έχει καλύτερο ρόστερ. Σε ό,τι να κάνει με τον υποβιβασμό, είναι εύκολο να δει κάποιος πως παρά κάποιες σημαντικές νίκες που κάνουν μικρομεσαίες δεν μπορούν να ξεφύγουν και θα πάει έτσι μέχρι τέλους».

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες του Athens Kallithea - Asteras AKTOR

Οι ενδεκάδες στο Πανσερραϊκός-ΟΦΗ

Αποστολάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Υπερέχει τακτικά ο Ολυμπιακός, καλύτερος στα μεγάλα ματς ο Παναθηναϊκός»

Τσέριν: «Είναι η στιγμή που πρέπει να δείξουμε τις δυνατότητες μας - Ο Παναθηναϊκός και η Αθήνα είναι το σπίτι μου»

Τσακίρης: «Να μην... πυροβολεί τα πόδια της η ΑΕΚ – Έχει δεχθεί 24 κάρτες, απαράδεκτος ο Πουλικίδης»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει 77% θετικά αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ ως φιλοξενούμενος»

Αθανασίου: «Έχει μία μεγάλη ευκαιρία απόψε ο Παναθηναϊκός, που δεν πρέπει να αφήσει να πάει χαμένη»

Συνελήφθη security στο «Κλ. Βικελίδης» επειδή άφησε οπαδό να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο

Τσορμπατζόγλου: «Πιεσμένος ο ΠΑΟΚ λόγω των κακών αποτελεσμάτων-Αρκετές αλλαγές ο Λουτσέσκου»

Τσανάκας: «Το μομέντουμ είναι με τον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να φανεί και μέσα στο γήπεδο»