Την απαιτούμενη σταθερότητα και σοβαρότητα που του έλειπε έχει πλέον ο Ατρόμητος, σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη, γι’ αυτό και οδηγείται σε μεγάλες νίκες όπως η σημερινή επί της Λάρισας με σκορ 3-0. Όσον αφορά στην παλιά του ομάδα, την ΑΕΛ και τη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία είπε ότι «θα βρει τον τρόπο και θα τα καταφέρει».

«Δεν παραδινόμαστε», δήλωσε ο τεχνικός των «βυσσινί», Γιερν Άντερσεν μετά το παιχνίδι.

Γιώργος Δώνης:

«Νομίζω ότι το ζητούμενο στο ποδόσφαιρο είναι η σταθερότητα και μετά από τα μέσα του πρώτου γύρου, αυτό που δείχνουμε εμείς είναι ότι την έχουμε. Γινόμαστε σοβαρή ομάδα και βγάζουμε ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Από τη στιγμή που μειώσαμε τα λάθη μας και είμαστε αποτελεσματικοί, μαζεύουμε και βαθμούς. Ξεκινήσαμε με ένα γρήγορο γκολ και αυτό επηρέασε τον αντίπαλό μας. Σκοράραμε και δεύτερη φορά και μετά διαχειριστήκαμε καλά το ματς», δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας του.

«Έχουμε πολλούς και ποιοτικούς νεαρούς παίκτες, πράγμα που σημαίνει ότι η τιμή τους είναι υψηλή. Αν πουληθεί κάποιος απ’ αυτούς, θα μπουν αρκετά λεφτά στο ταμείο του συλλόγου, τόσα ώστε να μας επιτρέψουν να κινηθούμε με άνεση στο μεταγραφικό παζάρι».

Όσον αφορά στην παλιά του ομάδα τη Λάρισα, είπε: "Οι μεγάλες και οι δυνατές ομάδες όταν βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις, δεν έχουν ανάγκη από λόγια στήριξης. Η Λάρισα θα βρει τον τρόπο για να παραμείνει στην κατηγορία, μέσα από την ενότητα και τον καλό χειρισμό της κατάστασής της».

Γιερν Άντερσεν:

"Μελετήσαμε τον Ατρόμητο με βίντεο και γνωρίζαμε ότι μπαίνει δυνατά στα πρώτα 20 λεπτά και θα μας πιέσει. Στην πρώτη φάση του αγώνα όμως κοιμόμασταν και δεχθήκαμε γκολ. Στα πρώτα 15 λεπτά δεχθήκαμε και το δεύτερο τέρμα και μετά αρχίσαμε να προσπαθούμε. Σε εκείνο το διάστημα, μετά το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε, νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες.

Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημά μας. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά δεν παραδινόμαστε. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την παραμονή μας
», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιέρν Άντερσεν και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήρθα στην ΑΕΛ γιατί πίστευα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το πίστευα και το πιστεύω. Είμαι μαχητής και θα δώσω τα πάντα για να το καταφέρω».

Τέλος, για το πού «πονάει» η ΑΕΛ και χρειάζεται ενίσχυση, τόνισε: «Η γνώμη μου είναι ότι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα είναι το επιθετικό. Πρέπει να προσδώσουμε επιθετική ποιότητα στην ομάδα, αλλά είναι δύσκολο να συμβεί αυτό τώρα. Δουλεύουμε μέρα νύχτα για να καταφέρουμε να βρούμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, αλλά είναι δύσκολο να τα καταφέρουμε».

Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube