«Ο θάνατός σου η ζωή μου»!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της 16ης αγωνιστικής διεξάγεται στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Λάρισα.

Πριν καλά-καλά συμπληρωθούν δύο λεπτά στην αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Νάστο, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με άπιαστη κεφαλιά του Σαγκανόφσκι στο 15'. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 82' ο Σαρμιέντο.

Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.



92' Λήξη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να παίρνει εύκολα τη νίκη.

91' Ωραία ατομική ενέργεια του Καραλή, ο οποίος μπήκε από αριστερά σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Αμπάρη.

87' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Καμαρά αφήνει τη θέση του στον Καραλή.

82' ΓΚΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Ωραία αντεπίθεση για τους γηπεδούχους ο Μελισσάς έκανε ωραία σέντρα από τα αριστερά ο Σαγκανόφσκι έπιασε την πρώτη κεφαλιά ο Νταμπίζας προσπάθησε να απομακρύνει, η μπάλα έφτασε στον Σαρμιέντο και εκείνος έκανε το 3-0.

73' Αλλαγή για την Λάρισα. Ο Μετίν παίρνει τη θέση του Σίμιτς.

62' Δεύτερη αλλαγή και για τον Ατρόμητο, στη θέση του Περόνε πέρασε ο Καραγκούνης.

60' Δεύτερη αλλαγή για την ΑΕΛ. Ο Κουζέν στην θέση του Ιγκλέσιας. Βγάζει μέσο και βάζει επιθετικό ο Άντερσεν.

46' Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε!

Αλλαγή για τη Λάρισα, αλλά και για τον Ατρόμητο! Για τους γηπεδούχους, ο Σαρμιέντο πέρασε στον αγώνα στη θέση του Τάτου, ενώ για τους φιλοξενούμενους, μπήκε στο ματς ο Ταλ στη θέση του Κολοβέτσιου.

Μάνατζερ από τη Γερμανία και την Ιταλία βρίσκονται στο γήπεδο του Ατρομήτου, προκειμένου να δουν τους Τάτο και Καραγκούνη.

45'+1' Ημίχρονο στο Περιστέρι.

33' Ωραίο σουτ του Κανόμπιο λίγο έξω από την περιοχή, ο Μιχαηλίδης έβγαλε.

30' Ο ρυθμός έχει πέσει αισθητά μετά το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων… Καμία αξιόλογη φάση δεν έχει δημιουργηθεί μπροστά από τις δύο εστίες…

15' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ! Διπλασιάζει τα τέρματά του ο Ατρόμητος με τον Σαγκανόφσκι! Ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι και ο Πολωνός, με ωραία κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο αριστερό «γάμα» του Αμπάρη για το 2-0!

14' Τίποτα το ιδιαίτερο στο παιχνίδι μετά το γκολ του Νάστου… Ο Ατρόμητος διατηρεί εύκολα το προβάδισμα, με τη Λάρισα να «ψάχνεται»…

2' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ! Πριν καλά-καλά συμπληρωθούν δύο λεπτά στην αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ με τον Νάστο! Ο Καμαρά έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Σαγκανόφσκι γύρισε την μπάλα με κεφαλιά και ο αμυντικός του Ατρομήτου -που ακολουθούσε τη φάση- με δεξί πλασέ, άνοιξε το σκορ (1-0).

1' Το παιχνίδι ξεκίνησε!

Ο Τσιμπάμπα αγωνίζεται για πρώτη φορά με τη βυσσινί φανέλα.

Ο Γιώργος Δώνης θα βρεθεί για τέταρτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, την ΑΕΛ.



Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Περόνε (62' Καραγκούνης), Σφακιανάκης, Τάτος (46' Σαρμιέντο), Καμαρά (87' Καραλής), Σαγκανόφσκι

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Σαμπού, Μπρίτο, Αναστασάκος

Λάρισα (Γιορν Άντερσεν): Αμπάρης, Κολοβέτσιος (46' Ταλ), Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας (60' Κουζέν), Σίμιτς (73' Μετίν), Κανόμπιο, Μπλάζεκ, Τσιμπάμπα, Πούρι

Στον πάγκο: Τσοντοφάλσκι, Κουζέν, Βελάσκο, Κατσιαρός, Σιατραβάνης

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Τρύφων (Δράμας), Καρσιώτης (Κορίνθου)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου



* Τρία ματς έχει δώσει ο Γιώργος Δώνης κόντρα στην ΑΕΛ, ομάδα που έχει δουλέψει, και έχει απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.

* Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (13 στο σύνολο είτε στο Περιστέρι είτε στην Λάρισα) ποτέ δεν έχει κερδίσει ο φιλοξενούμενος.

* Στο ματς του πρώτου γύρου, η ΑΕΛ είχε επικρατήσει 1-0 του Ατρόμητου στο Αλκαζάρ.

* Πέντε συνεχόμενες ήττες μετρά η ΑΕΛ. Έχει να κερδίσει από τις 30 Οκτωβρίου, όταν και επικράτησε 3-0 της SKODA Ξάνθης. Χειρότερο ρεκόρ που έχει κάνει η ομάδα είναι οκτώ σερί ήττες.

* Ο Ατρόμητος στον πρώτο γύρο έχει κάνει μόλις μία νίκη εντός έδρας, στις 25 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό (2-1).

* Η ΑΕΛ είναι μία από τις δύο ομάδες (η άλλη είναι ο Ηρακλής) που δεν έχει σημειώσει νίκη εκτός έδρας.

H αποστολή του Ατρομήτου: Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Σαμπού, Ολιβέιρα, Τάτος, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Καμάρα, Περόνε, Μπρίτο, Φαβάλι, Νάστος, Καραγκιολίδης, Σκόνδρας, Καραλής, Σαρμιέντο, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Μπάλας, Αθανασίου

Η αποστολή της Λάρισας: Αμπάρης, Σωτηρίου, Τσοντοφάλσκι, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Βελάσκο, Ταλ, Βενετίδης, Κατσιαρός, Ιγκλέσιας, Πούρι, Σίμιτς, Τσιμπάμπα, Μπλάζεκ, Κουζάν, Καρανίκας, Σιατραβάνης, Κανόμπιο, Μετίν

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube