Προς την έξοδο από τη Λίβερπουλ συνεχίζει να βρίσκεται ο Ρόι Χότζον, παρά τη νίκη της Λίβερπουλ με σκορ 2-1 επί της Μπόλτον, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Οι «κόκκινοι» βρέθηκαν να χάνουν 1-0 μέσα στην έδρα τους, αλλά τα γκολ των Φερνάντο Τόρες και Τζο Κόουλ τους έδωσαν τελικά τη νίκη.

Όπως αναφέρει η “Mirror”, ο Άγγλος τεχνικός πήρε μόνο μια μικρή παράταση ζωής στον πάγκο των Μέρσεϊσαϊντερς, αφού οι διοικούντες την ομάδα έχουν πάρει ήδη την απόφαση να προσλάβουν τον Κένι Νταλγκλίς ως προσωρινό προπονητή, μέχρι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει το «τιμόνι» της Λίβερπουλ.

Ο Ράφα Μπενίτεθ, ειδικά από τη στιγμή που έφυγε από την Ίντερ, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Χότζον, καταλήγει το δημοσίευμα.

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ακέφαλη» και… αποκλεισμένη από το Κύπελλο η Γιουνάιτεντ, τεράστια επιτυχία για την Μπράιτον!

Κουράστηκε για την πρόκριση η Γουέστ Χαμ, ζημιά για Μαυροπάνο που αποχώρησε με φορείο

Άρσεναλ των… στημένων, διέλυσε την Πόρτσμουθ με χατ-τρικ Μαρτινέλι και τρία γκολ από κόρνερ!

Πρόκριση με ανατροπή και τριάρα για την «ψυχωμένη» Λιντς

Λίβερπουλ: Χάνει τον Μπράντλεϊ για όλη τη σεζόν!

Συγκινητικές στιγμές μετά την επική πρόκριση της Μάκλσφιλντ: Στα αποδυτήρια οι γονείς παίκτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Με πεντάρα και ξέσπασμα στο φινάλε, η έναρξη της εποχής Ροσένιορ στην Τσέλσι

Πέταξε εκτός την Τότεναμ η Άστον Βίλα και έδωσε συνέχεια στις μέρες αγωνίας του Φρανκ…

Το Κύπελλο Αγγλίας είχε 117 χρόνια να δει τέτοιο «μπαμ», όπως αυτό που έκανε η Μάκλσφιλντ!

Ματς - έπος στο Νιούκαστλ, πρόκριση για τις «καρακάξες» που ισοφαρίστηκαν στο 120', αλλά πέρασαν στα πέναλτι!