Η 1η φάση του 5ου LOUTRAKI CHRISTMAS CUP στις κατηγορίες Junior & Παμπαίδων τελείωσε με αγώνες που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον καθ όλη τη διάρκεια του αλλά και με επίδειξη fair play των ομάδων όπου οι ηττημένοι χειροκρότησαν τους νικητές και οι νικητές τους ηττημένους

Μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου που πήραν μέρος ομάδες από όλη την Ελλάδα. Στην κατηγορία των Junior συμμετείχαν ο Ολυμπιακός o, ο Παναθηναϊκός, Α.Ο. Γιάννινα, A.F.C., Δόξα Πηγαδακίων, ΠΑΟ Λουτρακίου, Επλίδα Λουτρακίου και Κύψελος. Στον τελικό ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-2 και στο μικρό τελικό ο Α.Ο Γιάννινα επικράτησε του A.F.C. Να σημειώσουμε ότι καλύτερος τερματοφύλακας στην κατηγορία αυτή ήταν ο Μακρής από Α.Ο. Γιάννινα, 1ος scorer ο Ιωαννίδης του Ολυμπιακού και ΜVP ο Γρίβας του Ολυμπιακού.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων συμμετείχαν ο Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Δαβουρλης Κ92, ΠΑΟ Λουτρακίου, Ελπίδες Ιωαννίνων, Άτταλος, Α.Ο. Γιάννινα, Δόξα Πηγαδακίων, Κύψελος & Κόρινθος 2008.

Στον τελικό ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ με 3-1 και στο μικρό τελικό ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ. Να σημειώσουμε ότι καλύτερος τερματοφύλακας στην κατηγορία των αυτή ήταν ο Πανώρης του ΠΑΟΚ, 1ος scorer ο Σπυριδάκης του Ολυμπιακού και ΜVP ο Αμπντούλ του Παναθηναϊκού.

Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κορίνθου κ. Τσιχριτζής, ο Κ. Ζελενίτσας Διευθυντής της ακαδημίας του Ολυμπιακού, ο κ. Κόλα Διευθυντής της ακαδημίας της ΑΕΚ κ ο κ. Μαραγκός προπονητής U-13 του Παναθηναϊκού.

Το τουρνουά το διοργάνωσε η εταιρία The Football Team, χορηγός η Puma και χορηγοί επικοινωνίας NovaΣΠΟΡ FM, Sportday & SportDay Kids.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube