Η 22η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, έχει παιχνίδια για όλα τα «γούστα». Στο «Μπονφίμ», γίνεται η σημαντικότερη αναμέτρηση του Σαββατοκύριακου, με την πολύ φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, να φιλοξενείται από τη Βιτόρια Σετουμπάλ. Οι «αετοί» του Ρόναλντ Κούμαν, αναμένεται να έχουν εύκολο έργο, μιας και υποδέχονται την «ουραγό» Πεναφιέλ. Η πρωτοπόρος Πόρτο, «δοκιμάζεται» στην έδρα της Μπελενένσες, ενώ η Μπράγκα θα υποδεχθεί την Αμαδόρα.


Το παιχνίδι της αγωνιστικής:

ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Από άσχημα αποτελέσματα έρχεται η Σετουμπάλ, καθώς μετά την ήττα με 1-0 από την Ακαντέμικα ήρθε η «συντριβή» με 5-0 από τη Ζιλ Βιθέντε. Οι γηπεδούχοι έχουν σαν «στόχο» την έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούν σε μεγάλο βαθμό για να το πετύχουν. Μοναδικός απόντας είναι ο μέσος Μπίνιο.
Στην «αντίπερα όχθη», τα «λιοντάρια» βαδίζoυν από επιτυχία σε επιτυχία. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα, αλλά σε τέτοια παιχνίδια ρόλο παίζουν οι διάθεση που θα έχουν τα «αστέρια» των δύο αντιπάλων. Ο Μπέντο, θα «στερηθεί» τις υπηρεσίες των Ζοάο Άλβες και Κάρλος Μάρτινς, ενώ παίζεται η συμμετοχή του Κόκε.

Οι υπόλοιποι αγώνες:

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Ακαντέμικα υποδέχεται την Μποαβίστα με τους φιλοξενούμενους να «ψάχνουν» τους βαθμούς για το ευρωπαϊκό «όνειρο». Την νίκη μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα θέλει η Πόρτο κόντρα στην Μπελενένσες. Η Μπράγκα φιλοξενεί την Μποαβίστα, σ’ ένα αμφίρροπο ματς με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα.
Η Νασιονάλ, εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Λεΐρια., ενώ η Μπενφίκα κοντράρεται με την «ουραγό» Πεναφιέλ, με το «τρίποντο» να είναι επιβεβλημένο. Τέλος, την Δευτέρα το βράδυ, η «αυλαία» της αγωνιστικής «πέφτει» με την αναμέτρηση της Μαρίτιμο με την Γκιμαράες.


Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

Ακαδέμικα – Μποαβίστα 21:15

Μπελενένσες – Πόρτο 23:30


Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Μπράγκα – Αμαδόρα 18:00

Νασιονάλ – Λεϊρία 18:00

Πάκος Φερέιρα – Ζιλ Βιθέντε 18:00

Ρίο Αβε – Ναβάλ 18:00

Σετουμπάλ – Σπόρτινγκ Λισ. 20:30

Μπενφίκα – Πεναφιέλ 23:30


Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου

22:30 Μαρίτιμο - Γκιμαράες


Δείτε την βαθμολογία του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube