Έτοιμη να πραγματοποιήσει την πρώτη της μεταγραφή είναι η ΑΕΚ!

Η Ένωση είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα του Θρασύβουλου, Γιάννη Σιδεράκη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με δηλώσεις του στο aek.365!

«Πιστεύω ότι θα κλείσει θετικά το θέμα μέσα στο Γενάρη. Από κει και πέρα, όμως, δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες για τις συζητήσεις. Πάμε, όμως, πολύ καλά», είπε ο 24χρονος.

Αποσπάσματα από όσα είπε ο Γιάννης Σιδεράκης στο aek365:

«…ήξερα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ εδώ και καιρό. Πρόσφατα, μίλησε και ο μάνατζερ μου με άνθρωπο της ΑΕΚ. Αυτός χειρίζεται το θέμα. Πιστεύω ότι θα κλείσει θετικά το θέμα μέσα στο Γενάρη. Από κει και πέρα, όμως, δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες για τις συζητήσεις. Πάμε, όμως, πολύ καλά.

Είμαι χαρούμενος που, αν όλα πάνε καλά, θα αγωνιστώ σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Σίγουρα, είναι τιμή για εμένα να αγωνιστώ στην ΑΕΚ.

Στόχος μου είναι να συνεχίσω να προσπαθώ και να δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών αυτών που με επέλεξαν
».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.