Αρνητικός είναι ο Αδαμάντιος Πολέμης για τη θέση του προέδρου στον Παναθηναϊκό όπως και ο γιος του Λεωνίδας, ενώ ούτε ο Γιώργος Νίκας επιθυμεί να εμπλακεί.

Όλα δείχνουν πως ο Τζόνι Βεκρής θα εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού προέδρου, αφού είναι ο Α’ Αντιπρόεδρος. Επίσκεψη και ομιλία στην προπόνηση από τους Γόντικα, Αντωνίου και Ησαΐα , ενώ προχωράνε τα μεταγραφικά παρά τις αλλαγές στα διοικητικά.

Ο Βεκρής θα βάλει το δαχτυλίδι;

Κουίζ τείνει να γίνει το θέμα της προεδρίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού, όποιος κάθεται στη θέση αυτή, δέχεται και τα πυρά όλων. Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο και εν αναμονή του Δ.Σ. της Πέμπτης, ένας μετά τον άλλον, οι μέτοχοι, απορρίπτουν την προσφορά της καρέκλας του «Άρχοντα των Πράσινων». Πρώτος που είπε το όχι για να βάλει το δαχτυλίδι, ήταν ο Αδαμάντιος Πολέμης. Ακολούθησε ο γιος του Λεωνίδας και τη σκυτάλη της άρνησης πήρε ο Γιώργος Νίκας ο οποίος ούτως ή άλλως βρίσκεται στην Αμερική μια και ανοίγει αλυσίδα fast food. Ο Γιώργος Νίκας είναι ένας άνθρωπος που πάντα ακούγεται το όνομά του λόγω της ενωτικής διάθεσης που τον χαρακτηρίζει και πιθανόν να προτείνει κάποιον πρόεδρο. Άρα το πιθανότερο σενάριο είναι να αναλάβει ο Τζόνι Βεκρής, ο οποίος είναι ο πρώτος αντιπρόεδρος της ομάδας και βάσει κανονισμού να αναλάβει.

Ομιλία προς τους παίκτες απο Γόντικα, Ησαΐα και Αντωνίου

Επίσκεψη απο τον σύμβουλο του Πατέρα, Στέφανο Ησαϊα αλλά και τους Αντωνίου και Γόντικα είχαν σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκου στην Παιανία. Αυτό έγινε για λόγους καθησυχασμού ώστε να μην ανησυχούν για τα συμβόλαια τους, ενώ το οτι πήγε και άνθρωπος του Πατέρα στη συνάντηση δείχνει πως ο πρώην πρόεδρος θα παραμείνει κοντά στην ομάδα.

Η ομιλία του Γόντικα ήταν η εξής: «Έγιναν κάποιες διοικητικές ανακατατάξεις και εξελίξεις. Αυτό όμως εσάς δεν πρέπει να σας απασχολεί ή να σας ανησυχεί για κάτι. Οτιδήποτε αφορά εσάς, έχει δρομολογηθεί από την ομάδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στο ποδόσφαιρο, στη δουλειά σας. Αυτό και τίποτα άλλο. Να παίξετε ποδόσφαιρο, που είναι η δουλειά σας. Αύριο κερδίστε τα Τρίκαλα και πάρτε την πρόκριση. Έπειτα έχετε διακοπές και θα τα πούμε αργότερα. Οτιδήποτε θελήσετε, εννοείται ότι μέσω εμού ή μέσω του Κώστα και του Κάρλος, ακόμα και του προπονητή, μπορείτε να το μεταφέρετε»

Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Παρά το… κενό αέρος που βρέθηκε μέσα το «τριφύλλι» λόγω των αναταραχών στα διοικητικά, πληροφορίες θέλουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό να προχωράει κανονικά. Ο Φερέιρα έχει έτοιμη τη λίστα και όποιος κι αν αναλάβει πρόεδρος από την Πέμπτη το πρωί, οι υποθέσεις που είναι να τρέξουν θα τρέξουν, αφού όλοι οι μέτοχοι θα διατηρήσουν προς το παρόν τα ποσοστά τους.

Τέλος, δεν υπάρχει θέμα Μπερνάρ Κουμορτζί και αγοράς του από τον Πανιώνιο, ενώ και για τον Κλέιτον που γράφτηκε δεν ισχύει κάτι, προς το παρόν. Ο Βραζιλιάνος ζήτησε να κάνει προπονήσεις επειδή σε ένα μήνα αρχίζει το πρωτάθλημα Ουκρανίας και θέλει να είναι σε φόρμα. Το καλοκαίρι που λήγει ο δανεισμός του, ίσως επιστρέψει, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους πράσινους.

Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube