Για άλλη μια φορά άφησε εκτός αποστολής τον Λουίς Γκαρσία ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος ωστόσο συμπεριέλαβε για τον αγώνα κόντρα στα Τρίκαλα για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ τον Σίντνεϊ Γκοβού. Πολλά κρίνονται στο Δ.Σ της Πέμπτης.

Την ευκαιρία να κάνει ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο χαμηλότερης κατηγορίας θέλει να δώσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Σίντνεϊ Γκοβού, σε αντίθεση με τον Λουίς Γκαρσία, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα. Ο Πορτογάλος άφησε επίσης εκτός τους τραυματίες Καντέ και Σεϊταρίδη, όπως και τους Δημούτσο, Φερνάντες, Πλεσί και Ιωαννίδη.

Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι «πράσινοι» είναι στη διάθεση του προπονητή τους, ο οποίος επιθυμεί όχι μόνο την πρόκριση στην επόμενη, αλλά και μια καλή εμφάνιση.

Στην προπόνηση της Τρίτης οι παίκτες του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν με ζέσταμα, στη συνέχεια έκαναν ταχύτητες και ακολούθως επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2». Τέλος, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ.

Κρίνονται πολλά στο Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο που θα γίνει την Πέμπτη αναμένεται να κρίνει πολλά στο μέλλον του Παναθηναϊκού. Τα σενάρια περί διαδοχής του απερχόμενου προέδρου, Νικόλα Πατέρα είναι πολλά, ενώ υπάρχουν διάφορες προτάσεις για πρόσωπα που θα αναλάβουν την προεδρία.

Επιθυμία βέβαια του κ. Πατέρα είναι να βγει από την Πέμπτη πρόεδρος ώστε να μην τραβήξει σε μάκρος αυτή η ιστορία. Υπάρχει επίσης κι ένα ενδεχόμενο να ανακαλέσει την απόφασή του ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» και να συνεχίσει για κάποιο χρονικό διάστημα στη θέση του.

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ