«Σαρωτική» η Ζιλ Βιθέντε, «διέλυσε» με 5-0 την Σετουμπάλ και δείχνει πως ανακάμπτει, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Την δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η «ουραγός» Πεναφιέλ, επικρατώντας σ’ ένα δραματικό αγώνα 3-2 της Μαρίτιμο. Παρά το «τρίποντο» της αυτό, το «τρένο» της παραμονής στην κατηγορία, φαίνεται να έχει χαθεί. Μηδέν σε όλα στην αναμέτρηση Αμαδόρα-Ρ ίο Άβε. Την Δευτέρα το βράδυ πέφτει η «αυλαία» της 21ης αγωνιστικής, με το παιχνίδι της πρωτοπόρου Πόρτο, απέναντι στην δυνατή Μπράγκα.


Το ντέρμπι της αγωνιστικής:


ΠΟΡΤΟ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Οι γηπεδούχοι δείχνουν πως το ματς θα κριθεί από την απόδοσή τους. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο την ήττα της μισητής Μπενφίκα, και αφού έμειναν στην ισοπαλία κόντρα στην Ρίο Άβε. Η διαφορά της αυτή την στιγμή είναι στους τέσσερις βαθμούς και έχει την δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της Μπενφίκα. Αμφίβολος είναι ο Λουίς Γκονζάλες, ενώ επιστρέφει στην 11άδα ο Μακάρθι ο οποίος γύρισε από το Κόπα Άφρικα.

Στην «αντίπερα όχθη»,η Μπράγκα προέρχεται από εντός έδρας νίκη κόντρα στην Γκιμαράες . Οι φιλοξενούμενοι, δεν θα έχουν στην διάθεσή τους, τους Μαρινέλι, Πέδρο Κόστα και Ούγκο Λεάλ.



Αναλυτικά το πρόγραμμα


Παρασκευή 3/2/2006

Μποαβίστα-Ναβάλ 3 – 0


Σαββάτο 4/2/2006

Ακαδέμικα-Πάκος Φερέϊρα 3 – 0

Σπόρτινγκ Λ-Νασιονάλ 1 – 0

Λεϊρία-Μπενφίκα 3-1


Κυριακή 5/2/2006

Αμαδόρα-Ρίο Αβε 0 – 0

Ζιλ Βιθέντε-Σετουμπάλ 5 – 0

Πεναφιέλ-Μαρίτιμο 3 – 2


Δευτέρα 6/2/2006

Πόρτο-Μπράγκα 22:30

Δείτε την βαθμολογία στην Πορτογαλία.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube