Η θητεία του Τζάρεντ Μποργκέτι στην Μπόλτον μάλλον θα είναι πολύ σύντομη. Ο Μεξικάνος επιθετικός δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε και ήδη ψάχνει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο 33χρονος διεθνής φοβάται πως θα χάσει τη θέση του στην εθνική ομάδα του Μεξικού για το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που τον αναγκάζει να μετακινηθεί σε άλλο σύλλογο.

Η Μπενφίκα σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού τύπου κινείται για την απόκτηση του Μποργκέτι, καθώς ο Ρόναλντ Κούμαν πιστεύει πως η ομάδα του χρειάζεται επιθετική ενίσχυση. Ο μάνατζερ του παίκτη, Εριμπέρτο Λόπες, στις δηλώσεις του φάνηκε επιφυλακτικός, αφού η Μπόλτον σκέφτεται να ζητήσει κάποια χρήματα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

«Ο Ρόναλντ Κούμαν θέλει τον παίκτη, αλλά η Μπόλτον θα αποφασίσει για το μέλλον του. Θα συζητήσουμε μέσα στις επόμενες μέρες με τη διοίκηση της Μπόλτον για να δούμε τις προσφορές που υπάρχουν. Ο Τζάρεντ δε θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό παρά το ότι έχει προτάσεις από εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λόπες, ο οποίος πρόσθεσε πως ο Μποργκέτι θέλει να πάει στην Μπενφίκα για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube