Η Καβάλα υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Ανθή Καραγιάννη» για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Παρακολουθήστε το live από το www.sportfm.gr.



90+5' Λήξη τηες αναμέτρησης

90+1’ ΓΚΟΛ 1-1 ο Ατρόμητος. Ο Σαγκανόφσκι με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσια.

89’ Αποβλήθηκε ο Δώνης από τον πάγκο.


87’ Αλλαγή για την Καβάλα. Ο Γιάννου στη θέση του Ογκμπέτσε

85΄ Διαμαρτύρεται για πέναλτι ο Ατρόμητος, σε ένα μαρκάρισμα του Τόμασιτς πάνω στον Αναστασάκο.

83΄ Σουτ του Μπαζίνσκι, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

72’ Κίτρινη κάρτα στον Αναστασάκο.

67’ Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Μελισσά ο Αναστασάκος

60’ Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Ολιβέιρα ο Σαμπού.

55' Κίτρινη κάρτα στον Τόμασιτς.

52' ΓΚΟΛ 1-0 η Καβάλα. Ο Δρόσος έβγαλε μια "γλυκιά" σέντρα από δεξιά και ο Ογκμπέτσε με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

46' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Καραγκούνη ο Μπρίτο.

46' Έναρξη δεύτερου μέρους.

45+1' Τέλος πρώτου μέρους.

41’ Ευκαιρία για την Καβάλα. Ο Ογκμπέτσε, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των παικτών της Καβάλας, δοκίμασε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Μιχαληλίδης απέκρουσε την μπάλα. Στην επαναφορά ο Δρόσος δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

36’ Η Καβάλα έχει ανεβάσει ρυθμό τα τελευταία λεπτά, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μιχαηλίδη.

30’ Μεγάλη φάση και ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Έπειτα από μία σέντρα που βγήκε από δεξιά, ο Σφακιανάκης, ο οποίος βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι, έπιασε με θεαματικό τρόπο και με τη μία το γυριστό σουτ, όμως απέκρουσε ενστικτωδώς ο Γκαλίνοβιτς. Η φάση ήταν τόσο θεαματική που οι δύο παίκτες έδωσαν τα χέρια και αντάλλαξαν συγχαρητήρια όταν ολοκληρώθηκε.

20’ Ο Ατρόμητος παίζει το γνωστό του παιχνίδι… Πάσες με τη μία και κίνηση απ’ όλους τους παίκτες στον κενό χώρο. Από την άλλη, τα «σκυλιά» της Καβάλας, Ντιε και Καρντόσο, «καθαρίζουν» όλες τις φάσεις. Από τα πόδια του πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο, ξεκινούν όλες οι επιθέσεις των «αργοναυτών».

11’ Το παιχνίδι έχει αποκτήσει πολύ καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να ξεδιπλώνουν στο χορτάρι τις επιθετικές τους αρετές.

5’ Απίστευτη ευκαιρία, πάλι για τον Ατρόμητο- απ’ αυτές που δεν χάνονται. Ο Καμαρά έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, βρήκε τον Σαγκανόφσκι σε θέση βολής, το πλασέ του τελευταίου όμως έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Καβάλας.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Έπειτα από ωραία συνεργασία των επιθετικών της ομάδας του Γιώργου Δώνη, ο Καμαρά βρέθηκε απέναντι από τον Γκαλίνοβιτς στη μικρή περιοχή, αλλά το γυριστό σουτ που επιχείρησε ήταν πολύ κακό με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων την μπάλα.

1' Έναρξη του αγώνα



Καβάλα (Χένρι Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Σιόντης, Χργκόβιτς, Τόμασιτς, Θεοδωρέλλης, Ντις, Βουτσίσεβιτς, Καρντόσο, Ονουάτσι, Ογκμπέτσε, Δρόσος

Στον πάγκο: Βαγιέχο, Πετκάκης, Ντικρόκ, Ναζλίδης, Γιάννου, Αυλωνίτης, Ελευθεριάδης

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (67' Αναστασάκος), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Καραγκούνης (46' Μπρίτο), Τάτος, Ολιβέιρα (60' Σαμπού)

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Περόνε, Σαρμιέντο, Φαβάλι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)
ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»



Αγκαλιάσματα ή «μακριά κι αγαπημένοι»; Με πέντε μόλις πόντους να τους χωρίζουν, Καβάλα και Aτρόμητος «αποφασίζουν» πόσο θα… απέχουν μετά την Κυριακή.

Χωρίς νίκη για τρεις αγωνιστικές -αλλά με δύο ποντάκια σε Βόλο και Ξάνθη- οι «Αργοναύτες» θέλουν να κοιτάξουν και πιο ψηλά. Βλέψη που δικαιολογημένα, όμως, έχουν καλλιεργήσει και οι Περιστεριώτες, με το καλό σερί (διπλά σε Τούμπα και Ν. Σμύρνη, ισοπαλίες με Εργοτέλη και ΑΕΚ) που διέκοψε η «εντός προγράμματος» ήττα στο Καραϊσκάκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube