Η NIKE παρουσιάζει το νέο ποδοσφαιρικό παπούτσι CTR360 MAESTRI II ELITE. Έχει σχεδιαστεί για τους παίκτες που επιθυμούν να τελειοποιήσουν το κοντρόλ τους μέσα στο γήπεδο. Ο έλεγχος της ταχύτητας του παιχνιδιού με ακριβείς πάσες, η επιβολή του ρυθμού και η δημιουργία ευκαιριών είναι απαραίτητα στοιχεία για τον ...μαέστρο που παίζει στη θέση του μέσου.

Τόσο ο Cesc Fabregas (Arsenal FC) όσο και ο Andres Iniesta (Barcelona FC) είναι πρότυπα παικτών που έχουν απόλυτο κοντρόλ ενώ και οι δύο φορούν υποδήματα CTR360 Maestri II Elite. Η ικανότητά τους να ελέγχουν την ταχύτητα του παιχνιδιού και να παρέχουν στους συμπαίκτες τους πολυάριθμες ευκαιρίες να σκοράρουν τους κάνει να ξεχωρίζουν. Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Τα παρακάτω αποδεικτικά στατιστικά στοιχεία, τα οποία προέρχονται από τη Βρετανική εταιρεία Opta που διαθέτει την πιο περιεκτική βάση δεδομένων με ιστορικά στοιχεία από τον χώρο του αθλητισμού, αποδεικνύουν τη μοναδική ικανότητα των Fabregas και Iniesta να κυριαρχούν στο παιχνίδι χάρη στο κοντρόλ τους.



CESC FABREGAS: Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ
Ο Fabregas συνδυάζει την τεχνική ευχέρεια με την ικανότητα να επιβάλλει τη δική του ταχύτητα στο παιχνίδι χωρίς τη βοήθεια κανενός άλλου. Έχει καταφέρει περισσότερες τελικές πάσες (16) στην κατηγορία που αγωνίζεται η ομάδα του από το ξεκίνημα της σαιζόν 2009/10 απ' ότι οποιοσδήποτε άλλος παίκτης Ο Fabregas δημιουργεί μια ευκαιρία για σκοράρισμα κάθε 24,8 λεπτά κατά μέσο όρο, καταλαμβάνοντας έτσι την υψηλότερη θέση μεταξύ των άλλων παικτών στην κατηγορία της ομάδας του. Και είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο ότι ο Fabregas ήταν ο πιο δημιουργικός παίκτης όσον αφορά τη δημιουργία ευκαιριών για τους συμπαίκτες του στα πέντε κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τη σαιζόν 2009/10, στήνοντας μια ευκαιρία για σκοράρισμα κάθε 29 λεπτά.

ANDRES INIESTA: Ο ΜΑΓΟΣ

Ο Iniesta έδειξε την ικανότητά του να αλλάζει τη ροή του παιχνιδιού φέτος το καλοκαίρι στη Νότιο Αφρική και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ακρίβειά του στις πάσες και το ποσοστό επιτυχίας του στις τελικές πάσες τον καθιέρωσαν σαν έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Στη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού κυπέλλου αυτής τη σαιζόν, οι πάσες του Iniesta έφταναν σε κάποιο συμπαίκτη σε ποσοστό 90%. Την προηγούμενη σαιζόν, στην κατηγορία που αγωνίζεται η ομάδα του, ο προικισμένος οργανωτής του παιχνιδιού σημείωσε το απίστευτο ποσοστό του 93.7% όσον αφορά την ακρίβεια στις πάσες αγωνιζόμενος στο μεσαίο τρίτο του γηπέδου. Ο Iniesta έχει ήδη δημιουργήσει ένα ρεκόρ μαζί με τους συμπαίκτες του, καταγράφοντας 16 επιτυχείς ευκαιρίες για γκολ στους προκριματικούς αγώνες της ομάδας του για το Ευρωπαϊκό κύπελλο.

Έχοντας πρώτη προτεραιότητα τις προδιαγραφές για τη θέση που παίζει ο παίκτης, τα Nike CTR360 Maestri II Elite διαθέτουν έξι κύρια στοιχεία για όσους αναζητούν ένα ποιοτικό ποδοσφαιρικό υπόδημα:

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ:
Η έγχυτη ενίσχυση στην περιοχή του κουντουπιέ και η πρόσφυση που δίνει την αίσθηση ότι η επιφάνεια "αρπάζει" τη μπάλα εξασφαλίζουν ακριβές κοντρόλ.

ΠΑΝΩ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΥΛΙΚΟ KANGA-LITE:
Δίνει την αίσθηση του δέρματος και παρέχει απόλυτη άνεση και τέλεια εφαρμογή ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

ΚΑΡΦΙΑ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΚΡΟΥΣΕΩΝ: Αυτές οι αντικραδασμικές ζώνες πλευρικά της μύτης του υποδήματος παρέχουν τέλειο κοντρόλ κατά την αρχική επαφή με τη μπάλα.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ:
Βελτιώνει το κοντρόλ με την περιοχή του κουντουπιέ και διευκολύνει την παγίδευση της μπάλας.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΣΕΣ: Για επακριβή κατανομή και τοποθέτηση της μπάλας για τις πάσες.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΡΔΟΝΙΩΝ: Η ασύμμετρη σχεδίαση του συστήματος των κορδονιών δημιουργεί μια διευρυμένη περιοχή ελέγχου της μπάλας.

ΣΑΣΙ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑΤΑ: Το ενισχυμένο με ανθρακονήματα σασί εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή, ενώ τα καρφιά με μορφή λεπίδας παρέχουν τέλεια πρόσφυση και ευστάθεια.

Κάθε ζεύγος υποδημάτων CTR360 Maestri II συνοδεύεται από έναν ειδικό κωδικό που εξασφαλίζει στους παίκτες αποκλειστική πρόσβαση στις πληροφορίες για την προπόνηση του Nike Football+, οι οποίες περιλαμβάνουν γνώσεις από τους επαγγελματίες του αθλήματος, ποιοτικά προγράμματα προπόνησης, συμμετοχές σε δοκιμαστικούς αγώνες, πληροφορίες για δημόσιες εμφανίσεις παικτών και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες και οπτικοακουστικό υλικό (αρχεία πολυμέσων) επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.NikeMedia.com.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube