Η 1η αγωνιστική ξεκίνησε και ο παλμός του N’Joy UNI-League έχει συγχρονιστεί πλήρως με τις καρδιές χιλιάδες φοιτητών. Με έντονο τον αέρα της ανανέωσης σε όλες τις πόλεις, (νέος μεγάλος χορηγός το N’JOY, νέα εταιρία αθλητικών ειδών που ντύνει τις ομάδες η LEGEA) μπορεί να μην πέρασαν ούτε λίγα 24ωρα από την επίσημη πρώτη σέντρα, αλλά ήδη είδαμε πολλά και διάφορα. Και επειδή η πόλη της Αθήνας ξεκίνησε από το Σάββατο τους αγώνες θα επικεντρωθούμε εδώ καθώς έχουμε λίγο χρόνο ακόμα για να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα και για τις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας.

Τιμής ένεκεν ας ξεκινήσουμε από τους πρωταθλητές! Η Λούκυ Λουκ με κεκτημένη ταχύτητα από το περσινό αργυρό Πανελλήνιο Μετάλλιο επικράτησαν άνετα των αξιόμαχων Galacticos που είναι γνωστοί για τις δυνατότητές τους και απλά περιμένουν έναν πιο βατό αντίπαλο για να αποδείξουν ότι μπορούν να σταθούν και πάλι σε υψηλό επίπεδο. Καλό ποδόσφαιρο και από του Palancihas, την ομάδα από το Deree που δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στους Klein Mein, επίσης από το Πολυτεχνείο. Derby ακατάλληλο για καρδιακούς ανάμεσα στο Δημαρχείο KFC από το ΤΕΙ Θήβας και τους Funerals από το ΙΕΚ Ακμή με τους δεύτερους να υπερισχύουν στα σημεία με σκορ 8-7. Είδαμε ακόμα ένα απίστευτο ρεκόρ που έπρεπε να περιμένουμε περίπου 1000 και κάτι ημέρες (από το 2007):

Σκορ 0-0 και εκπληκτική κόντρα που όμως …δεν ταρακούνησε το πλεκτό ανάμεσα σε Ο.Υ.Χ από Ιατρική και Ατίθασα Τσουρέκια από Φιλοσοφική! Στην αντίπερα όχθη, στο ματς ανάμεσα στους οικονομολόγους Chuckburn Rovers και Co-League …έβρεξε 23 γκολ με το παιχνίδι να είναι ντέρμπυ σε όλην την διάρκεια και η μπάλα να πηγαινοέρχεται από τα έγκατα της μίας εστίας, στα έγκατα της άλλης.

Αυτά για μία πρώτη γεύση από τους αγώνες. Και σημειωτέον, ακόμα η 1η αγωνιστική βρίσκεται στο μέσον της. Όλα τα νέα και τα ρεπορτάζ από το πρωτάθλημα θα έχουν την ευκαιρία οι παίχτες να παρακολουθούν μέσα από αυτή τη στήλη, όποτε …μείνετε συντονισμένοι!

Χορηγοί Επικοινωνίας SPORTDAY και NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube