Το πόρισμά της για την υπόθεση των δομημένων ομολόγων παραδίδει τις επόμενες ώρες η εξεταστική επιτροπή της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να παραπέμψει Δούκα – Τσιτουρίδη, όχι όμως και τους Μεϊμαράκη – Αλογοσκούφη.

Υπέρ της παραπομπής των δύο πρώην υπουργών της ΝΔ φαίνεται ότι κινείται και ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης. Ανοιχτό το ενδεχόμενο αφήνουν και οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ Βέρα Νικολαΐδου και του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Μουλόπουλος.
Από την μεριά του ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Ηλίας Πολατίδης επισημαίνει ότι ίσως τα αδικήματα να έχουν παραγραφεί.

Την ίδια ώρα, το κυβερνών κόμμα παίρνει τα μέτρα του προκειμένου να μην επαναληφθεί το φαινόμενο των διαρροών που σημειώθηκε κατά την ψηφοφορία για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, όπου τουλάχιστον 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισαν υπέρ της παραπομπής δύο πρώην υπουργών.

Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος της εξεταστικής Χρήστος Πρωτόπαπας προγραμματίζει προσωπικό «μπρίφινγκ» των «πράσινων» βουλευτών έναν προς έναν.

Επιμέλεια : Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κτηνωδία στο Αγρίνιο: Γάτες και σκύλοι ζούσαν κλειδαμπαρωμένα χωρίς τροφή και νερό σε σπίτι

Η Paramount μηνύει τη Warner Bros για λεπτομέρειες γύρω από τη συμφωνία με το Netflix

«Είναι το μέλλον»: Η Σουηδία φτιάχνει στρατό από drones αξίας 370 εκατ. ευρώ

58χρονος παρέσυρε αστυνομικό στο Κιλκίς επειδή του έκοβε κλήση

Οπαδικό επεισόδιο βλέπουν οι Αρχές πίσω από τους πυροβολισμούς στον Άγιο Δημήτριο - Οργανωμένος της ΑΕΚ στο στόχαστρο!

Κακοποίηση παιδιών στο Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 54χρονος πατέρας, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Δεν προσέρχονται οι αγρότες στον αυριανό διάλογο με τον Μητσοτάκη - Τι έχει συμβεί

Χατζηδάκης: Aδιανόητο να μην προσέλθουν στο διάλογο ορισμένοι αγροτοσυνδικαλιστές

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου

Αυτά τα ιδιωτικά νησιά είναι μαγικά: η ελίτ αναζητά επενδύσεις υψηλής αξίας