Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε ο Ατρόμητος στην Τούμπα! Με ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο (με χαμένα τετ-α-τετ και πέναλτι) και ένα συντηρητικό δεύτερο μέρος, στο οποίο όμως σκόραρε με τον Σφακιανάκη, νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ, ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη και ξεκινάει την βαθμολογική αντεπίθεσή του. Απευθείας κόκκινη στον Φωτάκη για αντιαθλητικό τάκλιν στον Ολιβέιρα στο 85'.

Το live του αγώνα από το www.sport-fm.gr.



90+5' Λήξη της αναμέτρησης.

85' Κόκκινη κάρτα στον Φωτάκη λόγω σκληρού μαρκαρίσματος στον Ολιβέιρα.

84' Διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Δυνατό σουτ από τον Γκαρσία, διώχνει ο Μιχαηλίδης και στην συνέχεια της φάσης ο Βιεϊρίνια πλασάρει άουτ.

82' Κίτρινη κάρτα στον Μιχαηλίδη.

78' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Σαμπού αντί του Σαγκανόφσκι.

78' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ζουέλα αντι του Μπουσαϊντί.

77' Απελπιστικά άουτ το σουτ του Παπάζογλου.

74’ Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Περόνε αντί του Καμαρά.

74’ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Κουτσιανικούλης αντί του Κριστιάνο.

73' Ο Κριστιάνο γυρίζει παράλληλα από τα αριστερά, δεν την... βρίσκει ο Παπάζογλου, αλλά ούτε και ο Βιεϊρίνια, που πάει να σουτάρει, αλλά πιάνει αέρα.

65’ Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Φαβάλι αντί του Καραγκούνη.

63’ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Παπάζογλου αντί του Ελ Ζαρ.

59' Σε καλή θέση στην περιοχή ο Σαλπιγγίδης, όμως κάνει κακό κοντρόλ και χάνει την μπάλα.

56' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ, 1-0! Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Τάτου, κόβει αριστερά, γίνεται ένα σουτ το οποίο απομακρύνεται ασταθώς από τον Κρέσιτς και ο Σφακιανάκης με κοντινή προβολή σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.

55’ Ο Κριστιάνο βρίσκει με μακρινή μπαλιά τον Ελ Ζαρ στην περιοχή, κόβεται ο Μαροκινός, κόρνερ για τον «δικέφαλο».

51' Κίτρινη κάρτα στον Καραγκούνη.

48' Κίτρινη κάρτα στον Βιεϊρίνια.

46' Πριν συμπληρωθούν καλά-καλά 60 δευτερόλεπτα στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος έγινε ξανά απειλητικός με τον Νεμπεγλέρα να σουτάρει πάνω από την εστία.

46' Ξεκίνησε το β' ημίχρονο.

Το χαμένο τετ-α-τετ του Καμαρά και η άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιχαηλίδη, αφήνουν με γλυκόπικρη γεύση τον Ατρόμητο, ο οποίος είχε την υπεροχή έναντι του ΠΑΟΚ στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης στην Τούμπα.

45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

43’ Ο Τάτος αντικρίζει την κίτρινη κάρτα.

42' Κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στον Καμαρά.

41' Αστόχησε ο Μιχαηλίδης, παραμένει το 0-0! Ο πορτιέρο του Ατρομήτου ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά σημάδεψε το δεξί δοκάρι.

40' Πέναλτι για τον Ατρόμητο! Ο Καμαρά φάνηκε να ανατρέπεται από τον Γκαρσία.

37' Φεύγει στην αντεπίθεση ο Καμαρά, δεν έχει στήριγμα κι έτσι κόβεται από καθαρά από τον Κοντρέρας στην προσπάθειά του να μπει στην περιοχή.

34' Ο Σαγκανόφσκι παρατηρήται με κίτρινη κάρτα. Την βλέπει για το σκληρό μαρκάρισμα από πίσω στον Μπουσαϊντί.

23' Βγαίνουν γρήγορα στην επίθεση οι παίκτες του Ατρομήτου, η μπάλα φτάνει στα πόδια του Νεμπεγλέρα, ο οποίος σουτάρει πάνω από την εστία.

22' Γυρίζει έξω από την περιοχή του Ατρομήτου η μπάλα, ο Φωτάκης σουτάρει από το ημικύκλιο της περιοχής, πέφτει και μπλοκάρει ο Μιχαηλίδης.

17' Ο Κριστιάνο γέμισε στην περιοχή, ο Ελ Ζαρ έκανε κάτι σαν προβολή, απομακρύνθηκε εύκολα η μπάλα από την περιοχή του Ατρομήτου.

14’ Στην αντεπίθεση με καλές προϋποθέσεις για γκολ ο Ατρόμητος, βγαίνει απέναντι από το τέρμα ο Καμαρά, αλλά πλασάρει άουτ! Σπουδαία ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

14’ Ο Βιεϊρίνια έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, απογοητευτικό το γυριστό του Ελ Ζαρ.

11' Ο Γκαρσία προσπάθησε να γεμίσει στην περιοχή με φάουλ, η μπάλα δεν πέρασε από το τείχος, συνεχίζεται η φάση, απελπιστικά άουτ η σέντρα του Σακελλαρίου από τα αριστερά.

5' Νέο σουτ από πλευράς Ατρομήτου, αυτή τη φορά δοκιμάζει το πόδι του ο Καμαρά, φεύγει άουτ η μπάλα.

3’ Ο Κρέσιτς μπλοκάρει σταθερά το σουτ του Καραγκούνη.

1' Έναρξη του αγώνα. Στη σέντρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ.



ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί (78' Ζουέλα), Σακελλαρίου, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Φωτάκης, Ελ Ζαρ (63' Παπάζογλου), Βιεϊρίνια, Κριστιάνο (74' Κουτσιανικούλης), Σαλπιγγίδης.

Στον πάγκο: Χαλκιάς, Ζουέλα, Μπαλάφας, Αθανασιάδης, Γεωργίου.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Τάτος, Καραγκούνης (65' Φαβάλι), Σαγκανόφσκι (78' Σαμπού), Καμαρά (74' Περόνε).

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Σαμπού, Αναστασάκος, Μπρίτο, Καραλής.

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Τρύφων (Δράμας), Αργυρός (Αθηνών)
Γήπεδο: Τούμπα



* ΠΑΟΚ - απουσίες: Από προβλήματα άλλο τίποτα… Τιμωρημένοι είναι οι Βιτόλο και Ίβιτς, ενώ στα «πιτς» βρίσκονται οι Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Σαβίνι και Λίνο.

* Ατρόμητος - απουσίες: Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει στους Βινιάλ και Σαρμιέντο. Έτοιμος είναι ο Σαμπού.

* Περίπου 400 φίλοι του Ατρομήτου υπολογίζεται πως έχουν ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, αφού τόσα είναι τα εισιτήρια που ζήτησε και πήρε η περιστεριώτικη ΠΑΕ.

* Προϊστορία: Έξι νίκες μετράει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ δύο φορές έχει «αποδράσει» με το διπλό ο Ατρόμητος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube