Η στιγμή που χιλιάδες φοιτητές σε όλη την Ελλάδα περίμεναν ήρθε και πάλι!

Το Ν’Joy UNI-League, 10o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5x5 Φοιτητών και Σπουδαστών ξεκινά το Σάββατο τους αγώνες του σε 10 πόλεις στην Ελλάδα και περίπου 3.000 συμμετέχοντες θα δώσουν το παρόν στη σέντρα των ομίλων τους. Οι δύο κατηγορίες που χωρίζεται το Πρωτάθλημα, Πρωτάθλημα και Κύπελλο, με διαφορετική δυναμικότητα η καθεμία προσφέρει διαφορετικό κίνητρο σε κάθε ομάδα και οι στόχοι διαφοροποιούνται. Άλλωστε το όνειρο της Πανελλήνιας Τελικής Φάσης του Μαΐου, όπου οι 16 κορυφαίες ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Πανελλήνιου Πρωταθλητή μετά από 2 σερί κατακτήσεις της Medisof Θεσσαλονίκης είναι το τελευταίο σκαλοπάτι μία μακριάς σκάλας επιτυχιών που μπορούν να ανέβουν οι ομάδες.

Το N’Joy, ο νέος μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης θα γλυκάνει τη δίψα εκατοντάδων ομάδων για το 2010 αλλά και τα επόμενα χρόνια. Εμείς από την πλευρά μας την καλωσορίζουμε στην μεγαλύτερη αθλητική κοινότητα της Ελλάδος, αφού πλέον με τη μεγάλη χορηγία της σε N’Joy UNI-League, N’Joy UNI-Basket και N’Joy UNI-Tennis αποδεικνύει πως και σε καιρούς δύσκολους ο κολεγιακός αθλητισμός αξίζει τη στήριξή του.

Στις νέες παρουσίες στην διοργάνωση συγκαταλέγονται και 2 ακόμα υποστηρικτές: πρώτον η ΑΝΕΚ LINES που θα ταξιδέψει τους πρωταθλητές από την Κρήτη στην Αθήνα για την Τελική Φάση αλλά και την πρωταθλήτρια Ελλάδος στο ταξίδι που θα κερδίσει, δεύτερον η Peoplecert, η μεγαλύτερη εταιρία πιστοποιήσεων στην Ελλάδα με τα γνωστά σε όλους ECDL και City & Guilds. Οι νικητές μάλιστα σε όλες τις πόλεις κερδίζουν 50% δώρο στα εξέταστρα σε όλες τις πιστοποιήσεις αλλά και την κάρτα εξετάσεων αξίας 75 €. Και φυσικά ο Πρωταθλητής Ελλάδος δεν πληρώνει τίποτα σε όποια πιστοποίηση θέλει να εξεταστεί!

O NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η SPORTDAY και το www.sport-fm.gr μαζί με το www.sday.gr βρίσκονται σταθερά στο πλευρό της διοργάνωσης από το 2002!

Αυτά τα λίγα για αρχή! Έπεται η συνέχεια…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube