Στη διάθεση του Γιώργου Δώνη τέθηκε ο Μασάμπα Σαμπού για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρομήτου έλαβε κανονικά μέρος στην σημερινή προπόνηση και ενσωματώθηκε πλέον πλήρως έπειτα από τον τραυματισμό του.

Στο μεταξύ στην φάση της προ-ένταξης βρίσκεται ο Γκρέγκορι Βινιάλ ο οποίος ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς με την προοπτική να ενσωματωθεί την ερχόμενη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θα κάνει προπονήσεις και το Σαββατοκύριακο.

Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, η ομάδα του Περιστερίου θα αποχωριστεί το κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου γιατί θα γίνει αντικατάσταση της καλοκαιρινής ποικιλίας χόρτου με σπόρο χειμωνιάτικης ποικιλίας. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα θα χρησιμοποιεί για τις ανάγκες των προπονήσεων το β’ γήπεδο του αθλητικού κέντρου που απέκτησε πρόσφατα νέο χλοοτάπητα και βρίσκεται σε θαυμάσια κατάσταση αλλά και το ιδιόκτητο γήπεδο στον Ασπρόπυργο στο οποίο επίσης πραγματοποιήθηκε ανακατασκευή και διαθέτει εξαιρετικό χλοοτάπητα.

Τέλος, αύριο ξεκινάει από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητου η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Τούμπας από τις 18.00 μέχρι τις 20.30. Τις ίδιες ώρες θα είναι ανοικτό και την Παρασκευή. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ και αντιστοιχεί στη Θύρα 8. Είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Ηλιού

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube