Σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς βρίσκεται η ομοσπονδία μπάσκετ του Μαυροβουνίου. Ο 51 ετών τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του, τονίζοντας ότι η απόφαση του είναι αμετάκλητη.

«Με λύπη μας ενημερώνουμε ότι ο κ. Ντούσκο Βουγιόσεβιτς δεν είναι πλέον προπονητής μας. Παρά τα φανταστικά αποτελέσματα, την πολύ καλή δουλειά, την εξαιρετική ατμόσφαιρα, είναι αμετακίνητος στην απόφαση του και εμείς θα πρέπει να την αποδεχθούμε», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας της χώρας.

Ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε επιστολή του, εξηγεί ότι η παραίτηση οφείλεται σε λόγους προσωπικούς αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «χρειάζομαι ένα διάλειμμα». Παράλληλα, εκφράζει την πεποίθηση του ότι οι επικεφαλής της ομοσπονδίας μπάσκετ του Μαυροβουνίου, με τους οποίους είχε εξαιρετική συνεργασία, θα βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για τον πάγκο της εθνικής ομάδας των ανδρών. «Εύχομαι στο Μαυροβούνιο κάθε επιτυχία που χωρίς αμφιβολία, θα την έχει», καταλήγει ο κ. Βουγιόσεβιτς στην επιστολή του.

Επιμέλεια: Φλώρα Μιχαλοπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube