Προσωρινή θέλει να καταστήσει ο Ολυμπιακός την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κορυφή της βαθμολογίας. Η χθεσινή νίκη των «πράσινων» επί του Ηρακλή με 4-2 τους έφερε στην πρώτη θέση με 24 βαθμούς, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν… ενάμιση ματς μπροστά τους για να επιστρέψουν στην κορυφή, αρχής γενομένης από το αποψινό (19:30, ΝΕΤ, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη», πριν ταξιδέψουν για το δεύτερο ημίχρονο του ημιτελούς αγώνα με τον Εργοτέλη την Τετάρτη.

Η δυναμικότητα του σημερινού αντιπάλου, που πέρυσι έφυγε δις νικητής από το Φάληρο, σε συνδυασμό με τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, κάθε άλλο παρά εύκολη κάνουν τη ζωή των Πειραιωτών. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει στις πολύτιμες υπηρεσίες τεσσάρων βασικότατων παικτών, των Μέλμπεργκ, Τοροσίδη, Μπράβο και Ιμπαγάσα, και καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Ο Βάσκος τεχνικός δεν αποκάλυψε τα πλάνα του, αλλά εκτός απροόπτου θα επιλέξει ένα σχήμα 4-4-1-1 με τους Πάρντο, Γκαλίτσιο, Χολέμπας, Αβρ. Παπαδόπουλο, Μοντέστο, Μοϊσές, Ντουντού, Ριέρα, Ρόμενταλ ή Φετφατζίδη, Φουστέρ και Μιραλάς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Νικοπολίδης, Ποτουρίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Ζαϊρί, Νέμεθ και Πάντελιτς, ενώ εκτός πέρα από τους τραυματίες έμεινε και πάλι ο Μήτρογλου.

* Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο, καθώς και τα ελάχιστα (ακριβά) εισιτήρια που έχουν απομείνει αναμένεται να εξαντληθούν μέχρι τη σέντρα.

* Ο Μέλμπεργκ θα υποβληθεί σε εξετάσεις τη Δευτέρα για να φανεί πως εξελίσσεται η θεραπεία στη φτέρνα. Ο Σουηδός αμυντικός έχει πιθανότητες να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ, ενώ θετικά είναι τα μηνύματα και για τους Ιμπαγάσα, Τοροσίδη και Μπράβο.

Και μέσα σε όλα… ραντεβού

Συνάντηση με τον Κριστόφ Ενροτέ, μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, αναμένεται να έχει η διοίκηση του Ολυμπιακού στο περιθώριο του σημερινού αγώνα. Ο ατζέντης του Βέλγου φορ θα είναι στις εξέδρες του «Καραϊσκάκη» και θα τα πει με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων». Από πλευράς Ολυμπιακού, στόχος είναι να ρίξουν την τιμή της οψιόν αγοράς από τα 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι απλό, καθώς η Σεντ Ετιέν παρουσιάζεται αμετακίνητη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube