Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πριν από μερικά χρόνια πως οι Βραζιλιάνοι τερματοφύλακες θα ήταν οι πλέον περιζήτητοι. Οι δύο κορυφαίες πορτογαλικές ομάδες, η Πόρτο και η Μπενφίκα, είναι έτοιμες να δώσουν «μάχη» για να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο πορτιέρο της Σετουμπάλ, Μαρσέλο Μορέτο ντε Σόουζα.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του και είναι από τους λόγους για τους οποίους η Σετουμπάλ κάνει φέτος μία πολύ καλή πορεία στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Η Μπενφίκα ήταν η πρώτη που κινήθηκε για να αποκτήσει τον Μορέτο κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Όμως, τις τελευταίες μέρες υπήρξε και ανάμειξη της Πόρτο, η οποία έκανε πρόταση για τον υψηλόσωμο (1.97) τερματοφύλακα.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα, αλλά τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν αν η πρόταση της Πόρτο αποδειχθεί καλύτερη. Πάντως, ο Μορέτο θα μετακινηθεί σίγουρα μέσα στον Ιανουάριο, καθώς η Σετουμπάλ έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και είναι αναγκασμένη να πουλήσει τους καλύτερούς της παίκτες.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube