Στη «σκιά» του ντέρμπι της Παρασκευής, μεταξύ της Πόρτο και της Σπόρτινγκ που έληξε ισόπαλο με 1-1, διεξάγεται η υπόλοιπη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Οι «δράκοι», αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Ντέιβιντ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ζορζίνιο, και να σώσουν την «παρτίδα». Σημαντικό ματς δίνει την Κυριακή στην έδρα της η Μπράγκα, με αντίπαλο την αξιόλογη Σετουμπάλ.


Το παιχνίδι της ημέρας:

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Η Μπράγκα, «έπεσε» από την κορυφή μετά από καιρό, και ψάχνει πάση θυσία τη νίκη, κόντρα στην πολύ δυνατή Σετουμπάλ. Η ομάδα του Ζεσουάλο Φερέιρα, θέλει το «τρίποντο» μετά την απρόσμενη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο «Ρουί Άλβες». Από τους γηπεδούχους απουσιάζουν οι Ροσάτο, Σίντεϊ, Καστανέϊρα, Ούγκο Λεάλ και Ντελίμπασιτς, ενώ στην «αντίπερα όχθη», δεν θα αγωνιστεί ο Τάμπουας.


Τα υπόλοιπα ματς:

Το ματς μεταξύ της Αμαδόρα και της Ζιλ Βιθέντε, θα κρίνει κατά πολύ προς τα πού «οδεύουν» οι δυο ομάδες, μιας και βρίσκονται στον «πάτο» της βαθμολογίας. Η Ακαντέμικα έχει σαφέστατο πλεονέκτημα αγωνιζόμενοι στην έδρα της Ναβάλ, μιας και είναι αρκετά «φορμαρισμένη». Ρίο Άβε και Πάκος Φερέιρα, θα προσπαθήσουν να «ξεκολλήσουν» από το μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Τέλος, η Μποαβίστα, που για πρώτη φορά θα παίξει πλήρης, αναμένεται να περάσει ένα ευχάριστο βράδυ «κόντρα» στην χειρότερη ομάδα της Superliga, την Πεναφιέλ.


Συνοπτικά τα παιχνίδια:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02/12/2005

ΠΟΡΤΟ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 1 – 1


ΚΥΡΙΑΚΗ 04/12/2005

ΑΜΑΔΟΡΑ – ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ 18:00

ΝΑΒΑΛ – ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ 18:00

ΡΙΟ ΑΒΕ – ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ 18:00

ΜΠΟΑΒIΣΤΑ – ΠΕΝΑΦΙΕΛ 20:30

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ 22:45


ΔΕΥΤΕΡΑ 05/12/2005

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΛΕΪΡΙΑ 22.30

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube