Το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, αυτό το Σαββατοκύριακο έχει πολλές δυνατές αναμετρήσεις, με το μεγάλο ματς να γίνεται στο γήπεδο της Μπράγκα, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Μπενφίκα. Το Σάββατο, επίσης αναμετρόνται η Πόρτο με την Ακαντέμικα, όπου οι «δράκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν πιθανό «στραβοπάτημα» της πρωτοπόρου Μπράγκα, και να «αναρριχηθούν» στην «κορυφή».

Το παιχνίδι της ημέρας:

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Τα «φώτα» στην Πορτογαλία, θα είναι αναμφισβήτητα «στραμμένα» στο ματς αυτό, όπου η πρώτη στη βαθμολογία Μπράγκα, υποδέχεται τη «φορμαρισμένη» τις τελευταίες αγωνιστικές Μπενφίκα. Οι «αετοί», θέλουν τη νίκη για να σταματήσουν την «ξέφρενη» πορεία των γηπεδούχων και να τη ρίξουν από την «κορυφή», φτάνοντάς της σε απόσταση «βολής». Όσο για τους παίκτες της Μπράγκα, θέλουν να αποδείξουν για μία ακόμη φορά πως δεν βρίσκονται τυχαία στη θέση αυτή.

Το άλλο παιχνίδι:

Η ομάδα του Κο Αντριάνσε, υποδέχεται την κακή έως τώρα Ακαντέμικα, με μόνο «στόχο» τη νίκη, που με βάσει συνδυασμό αποτελεσμάτων θα την φέρει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Εύκολα ή δύσκολα, οι «δράκοι» θα επικρατήσουν των φιλοξενουμένων, μιας και στο «Ντραγκάο» είναι «πανίσχυροι».


Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Παρασκευή 18/11/05

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ 23.30

Σάββατο 19/11/05

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 19.00

ΠΟΡΤΟ – ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ 23.15

Κυριακή 20/11/05

ΑΜΑΔΟΡΑ – ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ 18.00

ΝΑΒΑΛ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ 18.00

ΡΙΟ ΑΒΕ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ 18.00

ΠΕΝΑΦΙΕΛ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 21.15

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΛΕΪΡΙΑ 23.15

Δευτέρα 21/11/05

ΜΠΕΛΕΝΕΣΕΣ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ 22.00

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube