Η adidas παρουσίασε τη νέα φανέλα της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου Ισπανίας που θα φορεθεί στους προκριματικούς αγώνες του UEFA EURO 2012. Χαρακτηριστικό της καινούργιας φανέλας είναι η προσθήκη του σήματος που απονεμήθηκε σήμερα στην ομάδα από την FIFA, ως νικητές του 2010 FIFA World Cup.

Αυτή η φανέλα έχει γεννηθεί από το πάθος της ομάδας για το "La Roja" ("το Κόκκινο"), ένα πάθος που αισθάνονται, ζουν και ονειρεύονται. Η νέα κόκκινή φανέλα των Παγκόσμιων Πρωταθλητών, έχει εμπνευστεί από τα παραπάνω χαρακτηριστικά που σηματοδότησαν την νέα τους ιδιότητα ως πρωταθλητές.

Η καινούργια φανέλα, που έχει ως έμπνευση το στυλ της ομάδας μέσα στο γήπεδο, αποτελεί ένα μεγάλο αφιέρωμα στους πρωταθλητές με τις λεπτομέρειες του χρυσού αστεριού, πάνω από το σήμα που τους απονεμήθηκε από την FIFA, καθώς και του ραμμένου "FIFA World Champions 2010" στο εσωτερικό του γιακά.

Η νέα φανέλα της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα φορεθεί για πρώτη φορά στις 17 Νοεμβρίου στο φιλικό αγώνα Πορτογαλίας-Ισπανίας που θα πραγματοποιηθεί στη Λισσαβόνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube