Δύο λεπτά στις καθυστερήσεις ήταν αρκετά για να χαρίσουν τις συγκινήσεις που δεν χάρισε ένα ολόκληρο 90λεπτό στο ΕΑΚ της Κέρκυρας, όπου οι Φαίακες ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Ξάνθη. Ο Βασιλακάκης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 92’, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Μαϊστόροβιτς χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Μπάμπη Τεννε.



Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό με την μπάλα να αλλάζει συνεχώς κατοχή και να ανεβοκατεβαίνει χωρίς όμως κάποια ομάδα να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ. Η Ξάνθη ήταν αυτή που είχε την υπεροχή των κινήσεων και έφτασε στη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο 41΄.Ο Κιντάνα έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Βασιλακάκης έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Κωνσταντόπουλος τινάχτηκε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε. Αυτή ήταν και η κορυφαία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ίδιο ρυθμό. Οι αλλαγές χάλασαν το παιχνίδι των δύο ομάδων και η μόνη καλή στιγμή στα πρώτα τριάντα λεπτά ήταν ένα σουτ του Καλατζή στο 47’, το οποίο πέρασε άουτ. Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν υπήρξε κάτι άξιο αναφοράς. Στο 92’, ο Κατόνγκο έφυγε πολύ όμορφα από δεξιά, έκανε τη σέντρα, ο Βασιλακάκης "έπιασε" την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ. Η Κέρκυρα όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και δύο λεπτά αργότερα με προβολή του Μαϊστόροβιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Το φιλμ της αναμέτρησης.



Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλατζής, Φλαβίνιο, Τσίγκας, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος (46' Μάρκοβιτς), Γκουστάβο (51' Γιάντσης), Επστάιν, Μακρής.

Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος, Γκλέισον (61' Μπέρτος), Πόι, Σουάνης (76' Έληνγκτον), Κιντάνα (56' Κατόνγκο), Αντεφέμι, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Κωστούλας.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Δημητριάδης (Καστοριάς)



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες του Athens Kallithea - Asteras AKTOR

Οι ενδεκάδες στο Πανσερραϊκός-ΟΦΗ

Αποστολάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Υπερέχει τακτικά ο Ολυμπιακός, καλύτερος στα μεγάλα ματς ο Παναθηναϊκός»

Τσέριν: «Είναι η στιγμή που πρέπει να δείξουμε τις δυνατότητες μας - Ο Παναθηναϊκός και η Αθήνα είναι το σπίτι μου»

Τσακίρης: «Να μην... πυροβολεί τα πόδια της η ΑΕΚ – Έχει δεχθεί 24 κάρτες, απαράδεκτος ο Πουλικίδης»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει 77% θετικά αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ ως φιλοξενούμενος»

Αθανασίου: «Έχει μία μεγάλη ευκαιρία απόψε ο Παναθηναϊκός, που δεν πρέπει να αφήσει να πάει χαμένη»

Συνελήφθη security στο «Κλ. Βικελίδης» επειδή άφησε οπαδό να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο

Τσορμπατζόγλου: «Πιεσμένος ο ΠΑΟΚ λόγω των κακών αποτελεσμάτων-Αρκετές αλλαγές ο Λουτσέσκου»

Τσανάκας: «Το μομέντουμ είναι με τον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να φανεί και μέσα στο γήπεδο»