Για νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έκανε λόγο ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του Ατρόμητου υποστήριξε επίσης πως άπαντες στον σύλλογο έχουν επίγνωση της δεινής θέσης στην οποία βρίσκεται. Στην αποστολή και ο «μετανιωμένος» Καμαρά.

«Τη δεδομένη χρονική περίοδο εκείνο που χρειάζεται είναι να είμαστε συνειδητοποιημένοι και να έχουμε επίγνωση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Θα πάμε λοιπόν στη Νέα Σμύρνη απολύτως συνειδητοποιημένοι και όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα ξέρουμε την κατάσταση. Πάμε για να δώσουμε μια πολύ μεγάλη μάχη και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά η προσπάθειά μας θα αποδώσει καρπούς και θα γίνει η αφετηρία για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Περιστερίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου κόντρα στους «κυανέρυθρους». Μετά το τέλος της ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή που θα αποσυρθεί το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο και στην οποία συμπεριέλαβε και τον Ανρί Καμάρα, ύστερα από την μεταμέλειά του για την ενέργειά του να μην δώσει το χέρι του στον Περόνε, κατά την αλλαγή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η 18άδα του Ατρόμητου αποτελείται από τους: Μιχαηλίδη, Καραγκιολίδη, Μπρίτο, Φαβάλι, Περόνε, Καμαρά, Νάστο, Σκόνδρα, Καραλή, Τάτο, Σφακιανάκη, Καραγκούνη, Μελισσά, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρα, Αποστολόπουλο, Σαγκανόφσκι.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube