Ικανοποιημένος με τον τρόπο που ανταποκρίθηκε ο Παναθηναϊκός στο δύσκολο πρόγραμμα των εννέα πρώτων αγωνιστικών παρουσιάστηκε ο σκόρερ της νίκης επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Όσο για τη δική του απόδοση στα τελευταία ματς, τόνισε πως δεν πρόκειται για… Ανάσταση και υποσχέθηκε πολλά περισσότερα στο μέλλον.

«Ήταν το τελευταίο ματς ενός αγωνιστικού Γολγοθά και θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά, αλλά κάπως μαλθακά. Μας μίλησε ο προπονητής στα αποδυτήρια, βγήκαμε πιο επιθετικά, χάσαμε ευκαιρίες, ήμασταν πιο δυναμικοί και ξεπεράσαμε με επιτυχία αυτές τις πρώτες εννέα αγωνιστικές. Από το πρώτο λεπτό θέλουμε να χτυπάμε τα ματς. Όσο πιο νωρίς έρχεται το γκολ, τόσο πιο άνετος είσαι στη συνέχεια», τόνισε, ενώ για τη διαφορά απόδοσης μεταξύ πρώτου και δευτέρου μέρους είπε: «Αν δούμε τη θετική πλευρά, τουλάχιστον αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και τα διορθώνουμε».

Ο ίδιος παρουσιάζεται εσχάτως αναγεννημένος. «Έχω ακούσει για την Ανάσταση του Λαζάρου, αλλά δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Η Ανάσταση του Λαζάρου είναι κάθε χρόνο μία εβδομάδα πριν το Πάσχα. Αυτό που έχω κάνει τα τελευταία 4-5 ματς δεν λέει τίποτα. Πρέπει να παραμείνω προσηλωμένος στο στόχο μου, να είμαι σεμνός και ταπεινός και να προπονούμαι σκληρά γιατί έχω χάσει πολλές προπονήσεις. Έχω πολλά να δώσω, το έχω πει σε παλαιότερες συνεντεύξεις, και κυριολεκτούσα. Σκέφτηκα κάποια πράγματα και θέλω κάθε φορά να εμφανίζομαι και καλύτερος», τόνισε.

Για τη συνέχεια της ομάδας του είπε: «Η συνέχεια ελπίζω να είναι καλύτερη. Το πρόγραμμα γίνεται πιο εύκολο, αλλά δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Το πρωτάθλημα το παίρνεις σε τέτοια παιχνίδια. Εμείς στο Περιστέρι πέρυσι καθαρίσαμε τον τίτλο. Ελπίζω η σημερινή νίκη να είναι εφαλτήριο για τη συνέχεια. Η πίεση αυτή τη στιγμή υπάρχει στους άλλους, γιατί έχουμε βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και είμαστε μόλις έναν βαθμό πίσω. Αισιοδοξώ για το φινάλε της σεζόν. Έχουμε τους ίδιους στόχους με πέρυσι και έχει ανοίξει σε όλους η όρεξη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ