Στις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Γιώργος Δώνης σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών αναφέρθηκε και στην κακή βαθμολογική θέση της ομάδα του, την οποία συνέκρινε με εκείνη των «πρασίνων».

«Είναι φανερό ότι δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε με συνέπεια να βρισκόμαστε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα με ποια ομάδα έχουμε αντίπαλο εμείς πρέπει να βρίσκουμε το δρόμο και τον τρόπο για να μαζεύουμε βαθμούς. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο γιατί παίζουμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας που προέρχεται από θετικά αποτελέσματα όμως από την άλλη πλευρά εμείς πρέπει να μπούμε μέσα και να προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της Δευτέρας. Μετά το τέλος της ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που θα αποσυρθεί το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο και η οποία αποτελείται από τους: Μιχαηλίδη, Καραγκιολίδη, Νάστο, Βινιάλ, Ολιβέιρα, Μπρίτο, Περόνε, Καμαρά, Καραγκούνη, Μπαζίνσκι, Σφακιανάκη, Νεμπεγλέρα, Τάτο, Καραλή, Φαβάλι, Μελισσά, Μπάλλα, Σαγκανόφσκι.

Από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων διευκρινίστηκε ότι είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας τόσο για την αγορά εισιτηρίου όσο και για τον έλεγχο που θα γίνει στις θύρες εισόδου.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube