Και πώς να μην είναι τρισευτυχισμένος ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς; Ο Σέρβος τεχνικός του Πανσερραϊκού, μετά τη νίκη 2-0 της ομάδας του επί του Αστέρα στην Τρίπολη, χαρακτήρισε τους παίκτες του… «πραγματικά λιοντάρια», ενώ υποστήριξε ότι η νίκη της ομάδας του ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Βλάχος: «Η εικόνας μας ήταν τραγική»!

Οι δηλώσεις του Ντράγκαν Κοκότοβιτς:

«Οι παίκτες μου ήταν πραγματικά… λιοντάρια σήμερα! Συγχαρητήρια, όχι μόνο για τη νίκη, αλλά για την προσπάθεια, για το πάθος που δείξανε στο γήπεδο! Δείξανε χαρακτήρα! Παρόλο που είχαμε πολλές ελλείψεις, δείξανε ότι έχουν ποιότητα όσοι έπαιξαν. Δεν έχουμε χρόνο, όμως, για γιορτές, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι γιατί για μας, κάθε ματς είναι αγώνας. Συγχαρητήρια στον Αστέρα για την πορεία που έχει κάνει μέχρι τώρα», τόνισε, αρχικά, ο κ. Κοκότοβιτς και συνέχισε: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο γκολ γιατί μας έδωσε… φτερά, μας ανέβασε ψυχολογικά. Και το γρήγορο, δεύτερο γκολ μετά την αποβολή, μας βοήθησε, επίσης, πολύ».

Για το γκολ του Ροζέριο, τέλος, που δεν μέτρησε, είπε: «Είπανε ότι το γκολ του Αστέρα είναι κανονικό… δεν ξέρω. Σίγουρα, αν πέρναγε μπροστά ο Αστέρας εκείνη τη στιγμή, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Βλάχου:

«Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν μετρούσε το κανονικό γκολ που πετύχαμε, όμως, η γενική εικόνα μας ήταν τραγική. Ο Πανσερραϊκός μας νίκησε δίκαια. Καθοριστικό γκολ το δεύτερο που μπήκε μετά την αποβολή, Μετά δείξαμε νευρικότητα και δίκαια ο αντίπαλος νίκησε».

Για τους τραυματίες, είπε: «Ο Φορτούνης θα κάνει μαγνητική και ακτινογραφίες. Μάλλον είναι το ίδιο πρόβλημα που είχε από το ματς με τον Πιερικό. Ο Φυτανίδης παίζει με αυτό τον πόνο ένα μήνα γιατί έχουμε χάσει και τα δύο μπακ, τους Αργυρόπουλο-Ρούμπιλ. Θα δούμε αύριο και για τους δύο».

Ερωτηθείς για το σύστημα που κατεβάζει την ομάδα, εμφανίστηκε ενοχλημένος, λέγοντας: «Ο Λαδάκης είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μέχρι τώρα, ο Ροζέριο ήταν καταπληκτικός, τον Καρέρα τον ξέρουμε ότι είναι καλός παίκτης και ο Αράς είναι επίσης καλός. Αν νομίζετε ότι φταίει το σύστημα είναι δικαίωμά σας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ