Στη δυνατότητα που είχαν και οι δύο ομάδες να πάρουν τη νίκη, στάθηκαν οι προπονητές της SKODA Ξάνθης και του Ηρακλή μετά το μεταξύ τους 2-2. Γιώργος και Παράσχος και Μαρίνος Ουζουνίδης συμφώνησαν πως θα μπορούσαν να έχουν κάτι παραπάνω από ένα βαθμό.

Αναλυτικά:

Ουζουνίδης: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

«Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους ο ένας βαθμός. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος όπως ήταν φυσιολογικό πίεσε περισσότερο και χωρίς να βγάλει ευκαιρίες ισοφάρισε. Εμείς όμως πάλι κυνηγήσαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Χρειαζόταν πολύ προσοχή και συγκέντρωση αυτή η αναμέτρηση και πήραμε τον βαθμό. Πρέπει να κρατήσουμε την βελτίωση που δείχνουμε».

Παράσχος: «Κάναμε ευκαιρίες, αλλά…»

«Δυστυχώς για άλλο ένα παιχνίδι στην έδρα μας δεν νικήσαμε, παρότι προηγηθήκαμε. Δεχθήκαμε δύο γκολ καρμπόν κι ο Ηρακλής γύρισε το παιχνίδι. Μετά την ισοφάριση είχαμε μία νευρικότητα και δεν ήμασταν καλοί, αντίθετα με την ομάδα του Ηρακλή που έβγαινε οργανωμένα μπροστά. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στο παιχνίδι και γενικά δεν μπορούμε να βρούμε ισορροπία στις γραμμές. Στο β’ μέρος είχαμε μία άκαρπη υπεροχή, δείξαμε μία διάθεση και φάνηκε ότι έχουμε δυνάμεις, αλλά δεν μπορούσαμε να διασπάσουμε την άμυνά τους. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube