Τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Δώνη να απομακρύνεται από την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου διέψευσε ο Γιώργος Σπανός, μιλώντας στην εφημερίδα «Goal». «Ο προπονητής έχει εν λευκώ εξουσιοδότηση να λειτουργεί το ποδοσφαιρικό τμήμα όπως νομίζει καλύτερα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ομάδας.

«Φυσικά ο προπονητής δεν είναι άμοιρος ευθυνών για την ως τώρα πορεία, αλλά αυτό διαφέρει από το κάποιοι να λένε ότι συνεχώς παίζει το κεφάλι του, τον έχω... έτοιμο. Πιστεύω στον Δώνη, πιστεύω στους ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι με μία νίκη, ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Δεν γίνεται να απαξιώνουμε τα πάντα. Ο Ατρόμητος είναι δομημένος να παίζει καλό ποδόσφαιρο και όχι να... κλέβει αποτελέσματα, κάτι που ίσχυε και πέρσι», ανέφερε αρχικά ο Σπανός και πρόσθεσε:

«Ο προπονητής έχει εν λευκώ εξουσιοδότηση να λειτουργεί το ποδοσφαιρικό τμήμα όπως νομίζει καλύτερα. Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν επειδή αποφασίσαμε επαγγελματίες παίκτες να μείνουν στο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο της ομάδας μεταξύ των δύο προπονήσεων της ημέρας. Αυτά γίνονται παντού στην Ευρώπη και δεν πρόκειται για καμία τιμωρία, αλλά τρόπο λειτουργίας με στόχο να υπάρξει η μέγιστη συγκέντρωση».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube