Μετρώντας τις ημέρες αντίστροφα για το κλασικό ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (30/10 – 19.30), η NOVA θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων δίνοντας ραντεβού κάθε μέρα στις 21.30 με την εκπομπή «NOVA DERBY» από το NOVASPORTS 2.

Ο Αντώνης Πανούτσος και ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζουν και αναλύουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Καθημερινά οι ρεπόρτερ των δύο συλλόγων, Νίκος Τζουάννης και Νίκος Γαβαλάς θα ενημερώνουν για την προετοιμασία των ομάδων.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΝOVA ετοιμάζει ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες που αφορούν στις δύο ομάδες: Οι δεκαετίες των ντέρμπι μέσα από τις διηγήσεις των τότε πρωταγωνιστών και με πλούσιο αρχειακό υλικό. Ξεχωριστά αφιερώματα στην ιστορία των συλλόγων καθώς και παρουσίαση των πέντε κορυφαίων ντέρμπι του πλανήτη με τις κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις τους.

Κάθε μέρα σε ζωντανή σύνδεση προσωπικότητες που σχετίζονται με τις δύο ομάδες θα μοιράζονται την αγωνία τους ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Την Δευτέρα, στην πρώτη εκπομπή «NOVA DERBY», στο στούντιο της NOVA βρέθηκαν από νωρίς ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ομίλου FORTHNET κ. Πάνος Παπαδόπουλος και ο διευθυντής αθλητικών καναλιών της NOVA κ. Ανδρέας Μπέκιος, επιβλέποντας την προετοιμασία της εκπομπής (photo).

Πριν την έναρξη συνομίλησαν με τους παρουσιαστές και στη συνεχεία παρακολούθησαν την πρώτη εκπομπή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube